ANDRUX "Залишився Один": український співак з Сан-Франциско презентував нову творчу роботу (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Український співак із Сан-Франциско ANDRUX поділився своїми почуттями в новій пісні "Залишився один". Цей трек висвітлює складний і часто важкий процес виходу зі стану самотності - той момент, коли час то кажуть: "Зі мною все добре", намагаючись ввести в оману насамперед себе.

Пісня "Залишився Один"  – про стан самотності в періоді "реабілітації", який може зрозуміти кожен після болючого розриву з коханою людиною. В якому ти намагаєшся жити за звичним ритмом, ніби заново вчишся ходити. В такому стані важко, сумно і страшно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак саме прийняття реалій допомагає відновитись значно швидше, аніж ілюзія "зі мною все добре" – самообман, до якого люди з розбитим серцем часто вдаються, аби втекти від себе і власних переживань.

Для мене особисто стан самотності – це транс. В цьому стані емоції ніби відсутні. Кольори вимкнули, смуток анулював радість, а апатія звела нанівець бажання робити бодай щось. "Залишився один" – портрет стану самотності. Портрет, який описує всі його деталі, його сірість і холод,

- ділиться своїми почуттями співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист сподівається, що ця творча робота не засмутить, а нагадає, що скільки б снігу не намела хуртовина, він неодмінно розтане. Та скільки б болю і смутку не зазнало розбите серце, в ньому неодмінно відродиться радість і любов. Ця пісня буде пам'яткою самотнім людям, що насправді це лише тимчасово, що за найлютішою зимою настає лагідна весна.

Сподіваюсь, ця пісня нагадає кожній людині, яка перебуває у стані самотності, що її розуміють, з нею переживають, можливо, в один і той же момент, можливо, в ретроспективі. Але сам факт усвідомлення того, що ти не один, кому знайомий емоційний вакуум самотності, допоможе з нього вибратись. Так сталося в мене, мені траплялися люди, які були в такому ж стані, а зараз на їхніх обличчях посмішка,

- поділився ANDRUX.

Своєю піснею ANDRUX бажає любові своїм слухачам. До себе, в першу чергу. Глибокої та щирої. Такої любові, що зцілює не лише тебе самого, але і всіх навколо. Тому любіть, любіть, любіть. Бо для чого ми ще на цій землі, як не для любові?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що віднедавна пісня "Пьяное солнце" звучить українською ! Співак ALEKSEEV приємно здивував фанатів черговим релізом.