Виступ Ізраїлю на Євробаченні тепер під великим питанням: співачку, яка жила у московії, можуть дискваліфікувати

Музика
649
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Еден Голан
Фото: instagram.com/golaneden

Еден Голан викликала багато питань в оргкомітету міжнародного конкурсу, тому скандальну артистку можуть не допустити до участі на Євробаченні 2024

Участь Ізраїлю на Євробаченні 2024 викликало чимало запитань в експертної комісії. Адже з’ясувалося, що дівчина не тільки тривалий час жила у країні агресора росії , яка цинічно вдерлася на територію України, а ще й підготувала на міжнародний пісенний конкурс пісню з політичним підтекстом. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Як повідомляє ряд ізраїльських видань, зараз серед представлених Еден Голан композицій обирають одну, з якою у найближчому майбутньому артистка зможе виступити на міжнародному конкурсі. Відомо, що цього року Ізраїль планує обрати пісню на івриті, а деякий час букмекери провокували цій країні перше місце, хоча й основною причиною до того став початок війни в країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж питання участі Еден Голан на Євробаченні досі під великим питанням. Організаторський склад пам’ятає, що тривалий час дівчина жила у росії та до нинішнього моменту жодним словом не обмолвилася про вторгнення рф в Україну. Тому дехто підозрює, що співачка може поїхати на міжнародний пісенний конкурс з піснею, що матиме політичний підтекст.

Однак поки офіційної прем’єри не відбулося, достеменно невідомо, про що саме хоче заспівати Еден. Втім, найближчим часом експертна комісія перевірить співачку та зможе нарешті публічно прокоментувати ситуацію, що склалася станом на зараз.

Співачка Еден Голан
Фото: instagram.com/golaneden
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно букмекери оновили таблицю ймовірних переможців Євробачення 2024 . Не можемо оминути той факт, що Україна досі зберігає своє місце серед лідерів.