Авторка хіта "Ванька-встанька" випустила новий потужний трек - це суміш запальної української та спокусливої французької (ВІДЕО)

Музика
2 935
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Маша Кондратенко, співачка - фото
Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko/

Маша Кондратенко запрем'єрила новинку

Популярна українська співачка та блогерка Маша Кондратенко , відома завдяки своєму хіту “Ванька-встанька” й тому, що багато людей вважають, ніби саме вона — та сама загадкова Клавдія Петрівна, випустила новий трек. У ньому артистка вирішила поєднати українську та французьку мови. Що з цього вийшло — дізнавайтеся далі!

Схоже, виконавиця вирішила трохи поекспериментувати зі своєю творчістю, тому цього разу шанувальники Маші почули дещо зовсім їй не притаманне. Її нова пісня “un deux trois”, що перекладається як “раз два три”, вже з’явилася на youtube .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось що про нову пісню говорить сама виконавиця:

В цій роботі я хотіла поєднати свою любов до французької мови й культури та рідної української. Тут я розкриваю себе з нового боку, знайомлю вас з тим, що мені подобається, адже все життя марю Францією,
— зізнається Маша Кондратенко.

Співачка додає, що в цій композиції вона оспівує стан, коли “і хочеться, і колеться”.

Ідеш містом. То починаєш танцювати, потім засмучуєшся, адже він не пише. Ця історія приречена на провал. Але відчуття окриляють, надають життю яскравості й перцю
— говорить артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями відбулося дві потужні прем’єри у виконавців KALUSH та KOLA. Вони зарелізили свої спільні треки в один день — а такого в українському шоубізі раніше ще ніколи не бувало!