Аллі Пугачовій — 75! Іменинниця випустила нову пісню, присвячену Максиму Галкіну (ВІДЕО)

Музика
1 254
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Алла Пугачова та Максим Галкін, фото
Фото: instagram.com/maxgalkinru/

У свій день народження співачка вирішила потішити шанувальників музичним подарунком

15 квітня Алла Пугачова відзначає день народження. Ми вже ділились цікавими фактами про зірку , а тепер розкажемо, як вона вирішила привітати своїх шанувальників.

Щоб відзначити цю подію Алла Пугачова вперше за довгий час випустила нову пісню "Життя надто гарне". Цю композицію зірка присвятила своєму чоловікові — Максиму Галкіну. Музику до пісні написав Андрій Ступкевич, а текст — Юлія Старостіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ти наче океан між миром і війною. У вікнах світло, а ти - в туман, я світом за тобою. Вгору по Чумацькому шляху життя веде нас, не поспішаючи. Найвірніший орієнтир — на двох одна душа. Життя занадто гарне, щоб сумувати. Я так і не змогла тебе розлюбити. Ми разом назавжди, нам треба зрозуміти: життя занадто гарне, щоб страждати,
— такими словами у пісні Алла звертається до чоловіка.

Галкін, своєю чергою, ніжно привітав кохану з ювілеєм. Шоумен опублікував фото Алли, написавши: "Кохана, з твоїм днем" .

Цікаво, що напередодні свого дня народження Пугачова випустила ще один трек під назвою "Я плачу". Цю пісню вона планувала випустити ще у 2018 році, але через хворобу відмовилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні, 15 квітня, свій день народження також відзначає Емма Вотсон. Не пропустіть цікаві факти про зірку "Гаррі Поттера".