Мурахи по шкірі! Гурт KALUSH потішив новим треком з виконавцями Adam та Balsam (ВІДЕО)

Музика
1 001
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

KALUSH, фото
Фото: пресслужба

Артисти випустили проникливу пісню "Останній раз"

Гурт KALUSH, який нещодавно презентував дві потужні прем’єри зі співачкою KOLA, продовжує запалювати яскравими фітами з талановитими українськими артистами в рамках рубрики KALUSHcollab, де кліпи артистів зняті у студійній будці. Новий трек слухайте в нашому матеріалі!

"Останній раз" — це трек, який втілює в собі романтику та відчуття втрати, але водночас відзначає пошук надії та нових починань. Пісня пронизана внутрішніми монологами та роздумами про кохання, розлуку та незмінність почуттів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Йо, ми продовжуємо створювати круті колаборації, тож ловіть новий трек з Adam та Balsam — "Останній раз". Пісня відтворює мить перед розлукою, де кожне слово та дія набувають особливого значення, демонструючи коханій людині її надзвичайну важливість. Слухайте наш перший спільний трек та діліться враженнями,
— коментує пісню фронтмен гурту KALUSH, Олег Псюк. 

Про першу роботу також розповідає соліст гурту Adam. Ось, що він говорить:

Це була дуже цікава співпраця, попри те, що раніше ми не співпрацювали. Це було вперше й це було так круто і легко, так творчо! Всі були дуже сильні у своєму ділі: хлопці які долучилися, наш аранжувальник і саундпродюсер Міша Мелкумян та Макс Козаченко, наш гітарист з Adam. У нас вийшла така собі чоловіча зустріч, де ми створили трек "Останній раз", який мені дуже подобається. Маю надію, що і вам він сподобається, і ви додасте нашу спільну пісню до свого плейлиста.

Пісня та лірик відео "Останній раз" — це вже друга композиція в цьому році від KALUSH з улюбленої рубрики фанатів гурту KALUSHcollab. Наприкінці лютого гурт випустив спільну композицію з Мариною Круть — "Десятка", ліричну композицію про дружбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що деякі прихильники навіть не помітили, що Kalush Orchestra розпався. Нещодавно учасники відомого гурту розповіли, що коїться з їхнім проєктом.