До премʼєри серіалу “К.О.Д” акторка Тетяна Кравченко випустила авторську пісню “Де ти?” (ВІДЕО)

Музика
4 111
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

К.О.Д
Фото: пресслужба

Фанати серіалу розійшлися в думках, чи ця пісня про головну героїню Ольгу Косач, чи про розбите серце самої акторки

Спеціально до премʼєри нового детективного серіалу “К.О.Д”, яка відбудеться 22 квітня о 20:00 на телеканалі СТБ, акторка Тетяна Кравченко написала пісню про кохання, яке розбиває серце. Пісня “Де ти?” стала саундтреком до перших двох серій, які будуть присвячені любовній лінії головної героїні. Саме в них глядачі вперше дізнаються подробиці особистого життя Ольги Косач та причини, чому вона повністю присвятила себе роботі.

За словами Тетяни, колеги по серіалу знали про її хист та любов до музики, тому неодноразово влаштовували за лаштунками імпровізовані концерти під гітару, акомпанували, коли вона співала. А тому дуже підтримали колегу, коли дізнались, що її пісня увійде до серіалу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трек “Де ти?” ідеально підійшов за сенсом, адже одна з ліній буде особисте життя головної героїні Ольги Косач, яке до цього моменту залишалося таємницею для шанувальників серіалів “СЛІД” та “К.О.Д.”. Глядачі звикли бачити в ній сильну жінку, яка завжди стримує свої емоції та від якої не очікують історії про розбите кохання. В перших двох серіях Косач нарешті проявить, що насправді у неї на серці.

Якось Дарʼя (ред. — Дарʼя Легоні-Фіалко, SPACE production) прийшла в гості на каву та побачила у мене в квартирі фортепіано. Запитала, чи пишу я пісні. Я зіграла та заспівала їй кілька авторських композицій під власний акомпанемент, і їй дуже сподобалось. Ми розговорилися, і в процесі розмови у Дарʼї виникла ідея, що одна з моїх пісень — можливо, майбутніх, — могла б зазвучати у серіалі “К.О.Д.”. Вона — людина слова і дій (сміється). І спеціально для серіалу я написала цю чутливу романтичну пісню ”Де ти?”,
— згадує Тетяна Кравченко.

Тетяна зізнається, що з музикою було повʼязане все її життя, оскільки батьки акторки працюють у театрі оперети, а сама вона закінчила музичну школу по класу бандури. Своїм наставником у співі акторка вважає метра Валерія Курбанова, який був для неї вчителем, а також долучав до своїх виступів на концертах. 

Я давно пишу музику і вірші, фактично з дитинства. Це супроводжує моє життя. Звісно, бувають моменти, коли я перериваюся, коли просто творчості нема. Але потім тебе щось підштовхує: чи то якісь емоції — позитивні чи негативні, і тоді народжується нова пісня,
— розповідає акторка.

Цікаво, що фанати серіалу вже розійшлися у думках стосовно припущень, про кого саме пісня “Де ти?” — чи дійсно вона присвячена любовній історії головної героїні Ольги Косач, чи це про розбите серце самої Тетяни Кравченко. 

К.О.Д
Фото: пресслужба

Нагадаємо, серіал “К.О.Д.” — оригінальна розробка SPACE Production та телеканалу СТБ. За сюжетом, Криміналістичний оперативний департамент (К.О.Д.) — це новий спецпідрозділ поліції України, куди ввійшли найкращі фахівці агенції ОСА та Водної поліції. Крім цього, “К.О.Д.” — це назва програми, створеної на базі штучного інтелекту, яку підрозділ використовує у своїй роботі.

У новому серіалі продюсери обіцяють показати вже улюблених глядачами героїв з нового боку, зокрема, приділити більше уваги їхнім особистим мотивам. Окрім того, у серіалі буде використано чимало спецефектів, а до створення команд оперативників буде залучено штучний інтелект.  Не пропустіть премʼєру 22 квітня о 20:00 на телеканалі СТБ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анастасія Цимбалару та Андрій Ісаєнко розповіли про роботу в парі , розвиток українського кіно та свої наступні проєкти. Адже напередодні вийшов 4-серійний сімейний серіал "Новорічна шкереберть", з цими акторами у головних ролях.