Телеканал ICTV2 готує весняну прем’єру: що варто знати про серіал "Рубан"?

Новини ТВ-шоу
1 588
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Серіал "Рубан", постер
Фото: пресслужба ICTV2

На глядачів чекають відомі актори, небанальний сюжет і багато цікавих психологічних прийомів

З 16 квітня на телеканалі ICTV2 стартує перша серіальна прем’єра цієї весни – детектив “Рубан”. В центрі сюжету – кримінальний психолог Рубан, який ефектно розкриває найскладніші злочини. На глядачів чекають не тільки сюжети з закрученою інтригою, а й деякі таємниці психології і яскравий акторський каст! Ексклюзивними деталями щодо нового проєкту ICTV2 вирішили поділитися з Hochu.ua . Усе найцікавіше про майбутню прем’єру — вже у нашому матеріалі!

Відомо, що у проєкті – 8 серій, в кожній Гліб Рубан (його зіграв В’ячеслав Довженко) розкриватиме злочини, демонструючи потенціал справжніх психологів. Але це далеко не все!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про що кіно: детектив + психологія

Головний герой Гліб Рубан – успішний бізнес-тренер та відомий у столиці психотерапевт, у якого консультується світська та бізнес-еліта. Він влаштовує семінари для власників великого бізнесу, пише книги і читає лекції, відкрив центр психологічної допомоги. Але глибока особиста травма і бажання робити світ кращим спонукає його допомагати поліції в розкритті злочинів.

Його подруга – слідча Марта Титаренко (акторка Ольга Голдис), постійно запрошує Рубана на місця злочинів для консультацій. І пан психолог елегантно і зі смаком розкриває страшні зухвалі вбивства…

В головній ролі – культовий актор

В’ячеслав Довженко у ролі Гліба Рубана, фото
На фото - В’ячеслав Довженко у ролі Гліба Рубана. Фото: пресслужба ICTV2

Продюсери проєкту зізналися, що в головній ролі бачили культового актора В’ячеслава Довженка, якого глядач добре знає за роллю дільничного Сергія Бондаря з народного детективу “Дільничний з ДВРЗ”. Але в новому проєкті глядачі побачать улюбленого актора цілком іншім! І в окулярах, що підкреслять його стильний образ.

В Рубані взагалі якось уживаються педант, позер, а іноді навіть нечупара. Він самовпевнений і цинічний, бо лікар, часто наче хизується своїм талантом, дивно поводиться. Але коли відкриється його драматична історія, стане ясно, що він справжній,
- так інтригуюче розповів про свого персонажа актор Довженко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І ще трохи психології

У будь-якого видатного детектива є свій метод розслідування: у Шерлока Холмса — дедукція, в Еркюля Пуаро — його розум і “сірі клітинки” мозку, у кіношного лікаря Хауса — знання і логіка, а у Гліба Рубана — психологія. Він бачить, коли йому брешуть, вміє грати на людських емоціях і почуттях, особливо коли потрібна інформація, а ще — провокує людей на зізнання і взагалі, здається, читає їх як розгорнуті книги. Але й в самого Гліба є таємниці та скелети в шафі, які він старанно приховує від сторонніх очей!

Проте дивитися, як він зчитує людей — суцільне задоволення! Зазвичай це схоже на магію, однак це чиста психологія: Рубан — фахівець високого класу, він бачить та аналізує те, на що не звертають увагу звичайні люди.

Яскрава команда пана психолога

За сюжетом, у Рубана є своя команда — люди, які допомагають йому в розкритті злочинів. Це фахівці високого класу з багатьма талантами: Зуб (Слава Ніконоров) — геніальний хакер, Яся (Тетяна Злова) — майстриня перевтілення, для якої немає закритих дверей, Антон (Влад Никитюк) — колишній поліцейський. Разом вони — потужна команда, що докопається до правди і знайде злочинців!

Запрошуємо до перегляду серіалу “Рубан” вже з 16 квітня о 20:00 на телеканалі ICTV2!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, чи повернеться на екрани найближчим часом реаліті “Холостяк”. Деталями нещодавно поділився незмінний ведучий романтичного реаліті Григорій Решетнік.