Мама Сергія Сивохо пояснила, навіщо повезе його прах до Донецька, незважаючи на російську окупацію

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після прощання із Сергієм Сивохо в Києві, де зібралися його близькі, друзі та колеги, стало відомо, де спочиватиме популярний шоумен. Мама артиста несподівано заявила, що найближчим часом планує поїхати на тимчасово окуповані території, щоб залишити там прах сина. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Одного з найяскравіших учасників КВК не стало 17 жовтня. Сергій Сивохо тривалий час лікувався в Німеччині, але, там же його життя й обірвалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами мами артиста в коментарі оboz.ua, сам він хотів би спочивати на рідних землях, поруч із близькими. Тому після його смерті жінка прийняла рішення відвезти прах сина до Донецька, навіть попри окупацію російською армією. Мама Сергія Сивохо поки що не знає достеменно, як діставатиметься сходу України і як потім їй повернутися. Та все ж вона впевнена, що прийняла правильне рішення.

Прах Сергія планую перевезти в Донецьк. На центральному кладовищі в Донецьку похований його батько, дідусь і дві бабусі. Як ви вважаєте, хіба я не правильно роблю, що хочу, щоб він спочивав із рідними?
Як буду їхати назад - ще невідомо. Знаю лише, що учасники КВК - друзі сина - передаватимуть мене з рук у руки. Я все зроблю, як треба, не думайте - його друзі все необхідне вже готують. Не можу, так важко...

- зі сльозами на очах розповіла мама Сергія Сивохо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше також ми розповідали  ким був і чим прославився  покійний Сергій Сивохо. Про найяскравіші деталі його життя можете дізнатися в нашому матеріалі.