Прощавайте, старі паспорти! Відома українська актриса підтвердила, що змінила прізвище (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Антоніна Хижняк, яка кинула бойфренда через 3 роки стосунків, повідомила, що змінила прізвище. Подробиці - в нашому матеріалі.

Несподівану новину артистка розповсдила на своїй офіційній сторінці в Instagram . Зокрема, Антоніна написала, що досить довгий час носила прізвище свого колишнього коханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині ж, вона зважилася повернути дівоче прізвище і від цього дуже щаслива. Акторка повідомила:

Прощавайте, старі паспорти! Привіт, знову моє рідне прізвище! Хочу відзначити для себе дату 15 грудня 2023 року. День, коли я офіційно повернула собі дівоче прізвище Хижняк. Навіть не очікувала, що це виявиться наскільки важливим і потужним моментом, я просто плакала і стрибала від щастя!

- поділилася актриса.

Зауважимо, що артистка перебувала в шлюбі з Андрієм Якушевим. Вона народила від нього сина Максима. Раніше Хижняк повідомляла, що стосунки з Андрієм у неї починалися з дружби, проте пізніше, перебуваючи у шлюбі, вони зрозуміли, що мають розлучитися. Основною причиною стало те, що Тоня багато уваги приділяла кар'єрі, а Якушева  це не влаштовувало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Антоніна Хижняк розповіла про своє розлучення, сина і терапію, яка допомагає пережити непростий період. Акторка зауважила, що дуже важливо тримати в тонусі своє душевне здоров'я.