Можна подавитися від самих тільки розцінок: за скільки Клопотенко готовий приготувати вам вечерю (у вас вдома)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Євген Клопотенко, який раніше висловився про жінок у своєму житті, здивував цінником на свої кулінарні послуги. Тож скільки доведеться викласти за вечерю, приготовану шеф-кухарем у вас вдома - розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Євген Клопотенко в інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН “Наодинці” зізнався, що іноді виїздить до замовників додому та готує для них унікальну вечерю. Щоправда, коштує така послуга немало, а тому Євгена “замовляли” лише кілька разів.

Так, якщо хочете, щоб Клопотенко приготував страви для вашої вечері, званого обіду чи романтичного побачення, доведеться викласти… 250 тисяч гривень!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мене два рази замовляли, але це конфіденційна інформація. Це були от саме люди, які не дуже мене знали, вони сказали, що я персонал, що обслуговує. Але до них приходили друзі з-за кордону і говорили, що хочуть замовити цього шефа. А вони навіть не знали, хто я, бо я для них - надто низький рівень,

- розповів шеф-кухар.

Через подібне ставлення Клопотенко не надто любить працювати як кухар за викликом. Також він додав, що у мирний час він би запросив за цю послугу вдвічі більше: “Я ставлю високу ціну через те, щоб менше їздити і менше робити. Якщо я поставлю цінник 10 тисяч гривень, то я тільки це й робитиму. У мене не буде часу на інші справи. Якби не було війни, я б поставив 15 тисяч доларів. Я поставив дорого - якщо ти реально бачиш у цьому цінність. Якщо ти хочеш поїсти смачно - поклич іншого крутого кухаря за 50 тисяч гривень”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Євген Клопотенко розповів, як посварився з Ектором. Виявляється, всьому виною соцмережі.

Фото: @klopotenko