Лідер гурту "Скай" зізнався, чи змінилися його стосунки з дітьми після скандального розлучення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці листопада цього року соцмережі сколихнула новина про розлучення Олега Собчука з дружиною. І все нічого, якби це сталося мирно, проте колишня дружина фронтмена гурту СКАЙ несподівано заявила, що в їхньому 20-річному шлюбі був присутній аб'юз. А от чи вплинула ця історія на їхніх дітей - розповідаємо нижче.

Раніше Марія Собчук заявляла, що її колишній налаштовує проти неї дітей , показуючи невтішні коментарі своїх прихильниць у бік жінки. Як тепер виявилося, після розлучення подружжя абсолютно не контактує одне з одним. А ось із дітьми, за словами Олега Собчука, його стосунки не змінилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У короткому коментарі oboz.ua артист не став обговорювати стосунки з екс-дружиною, щоб не виносити на публіку їхні недомовки. Водночас він підкреслив, що продовжує спілкуватися з 20-річною донькою Танею і 14-річним сином Арсеном.

Про колишніх - або хороше, або нічого. Із дітьми в мене все добре. Ми спілкуємося, я оплачую навчання нашої дочки. Бачуся з нею, так само як і з сином,

– запевняє Олег Собчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що шахрай зірвав концерти гурту СКАЙ і співачки Злати Огнєвіч. Неприємною новиною поділилася артистка, підкресливши, що організатор забрав величезну суму грошей і зник із нею.