Ексдружина Олега Собчука заявила, що він "публічно розпинає" її разом зі своїми фанатами

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина фронтмена гурту "Скай" заявила, що він налаштовує проти неї їхню спільну доньку. За словами Марії Собчук, її знаменитий ексчоловік намагається звинуватити її в розлученні, а як докази - показує невтішні коментарі своїх шанувальниць. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Буквально кілька днів тому стало відомо про розлучення Олега Собчука та його дружини Марії після 20 років шлюбу. І хоча сам фронтмен гурту "Скай" не став розголошувати деталі розставання, його дружина заявила, що їхні стосунки були токсичними .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак після таких висловлювань думки в Мережі кардинально розділилися - дехто підтримав Марію Собчук, а інші стали звинувачувати в наклепі та заявили, ніби вона просто намагається помститися колишньому чоловікові. Сам Олег, за словами жінки, скористався коментарями своїх прихильниць і вирішив показати їх 20-річній доньці Тетяні, щоб налаштувати її проти мами. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram .

Що відбувається з жінкою, яка поділилася власним досвідом аб'юзу в сім'ї... Її дружно розпинають публічно і дають їй оцінку яка вона. Не знаючи її ні в житті, ні заочно. І це більшість самих же жінок! А мій колишній чоловік радісно все скринить і надсилає це нашій доньці. Повторюючи безперестанку: вона сама винна, бачиш, яка вона херова? Тобто нічого нового, тобто це ще один нікчемний доказ того, ким ти є насправді,

- написала Марія Собчук.

Ексдружина Олега Собчука заявила, що він "публічно розпинає" її разом зі своїми фанатами - фото №1
Фото: instagram.com/sob4ukmari

Як підтвердження Марія Собчук опублікувала скріншот листування з дочкою. На кадрі видно, що автором сторінки є гурт "Скай", лідером якого і є Олег.

Ексдружина Олега Собчука заявила, що він "публічно розпинає" її разом зі своїми фанатами - фото №2
Фото: instagram.com/sob4ukmari
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в Мережі знову з'явилися чутки про розлучення Насті Каменських і Потапа. Ба більше, блогер Богдан Беспалов повідомив, що співачка вже  почала переговори  з великим українським лейблом, щоб після розлучення з продюсером, просуванням її кар'єри займалася нова команда.