Еда з турецького серіалу "Постукай у мої двері" виходить заміж за мільярдера (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Зірка серіалу "Постукай у мої двері" популярна турецька акторка Ханде Ерчел виходить заміж! Причому - за мільярдера. Що про це відомо і чи правда це? Давайте розбиратися разом із Хочу.ua!

Про стосунки Ханде та Хакана Сабанджі відомо вже давно. Він - той самий принц: молодий, красивий, веселий... і неймовірно багатий! Обранець актриси - спадкоємець багатої родини, що займається авіа- і морськими перевезеннями, його сім'ю вважають однією з найбагатших у Туреччині. Крім того, стосунки з Ханде Ерчел для нього - особистий рекорд, бо з жодною іншою дівчиною настільки довго він ще не зустрічався (вони разом із березня 2023-го). А тут справа дійшла аж до пропозиції!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але чи дійсно пара планує одружитися?.. Давайте розбиратися!

Новини про те, що Ханде Ерчел та Хакан Сабанджі планують зіграти весілля навесні чи влітку 2024 року нещодавно облетіли низку турецьких ЗМІ. А оскільки пара зустрічала 2024-й рік разом на Балі, пішли чутки, що туди вони полетіли обирати місце для проведення церемонії або ж, щоб оцінити, чи варто повернутися туди на медовий місяць.

Пару, яка поверталася додому, в аеропорту "підловили" журналісти, які відразу ж почали уточнювати , чи дійсно буде весілля. На це питання Хакан Сабанджі відповів:

Кожен пише і малює сам, а потім щось буде на порядку денному. . .

Еда з турецького серіалу "Постукай у мої двері" виходить заміж за мільярдера (ФОТО) - фото №1
Фото: ahaber.com.tr
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Додамо, що Ханде Ерчел - досить закрита людина у плані особистого життя. Вона воліє тримати його подалі від чужих очей, тож навіть спільних фото з хлопцем-мільярдером на її сторінці не знайти.

Еда з турецького серіалу "Постукай у мої двері" виходить заміж за мільярдера (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/handemiyy/
Еда з турецького серіалу "Постукай у мої двері" виходить заміж за мільярдера (ФОТО) - фото №3
Фото: instagram.com/handemiyy/
Еда з турецького серіалу "Постукай у мої двері" виходить заміж за мільярдера (ФОТО) - фото №4
Фото: instagram.com/handemiyy/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що екранний коханий Еди - Серкан Болат у реальному житті зустрічається з відомою б'юті-блогеркою. Після розставання з Ханде Ерчел, яке він переживав дуже непросто, як зізналися його друзі, зірка турецьких серіалів Керем Бюрсін закрутив новий роман.