Бред Пітт вперше вийшов у світ з коханою, яку відбив у зірки "Щоденників вампіра" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
687
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

60-річний голлівудський актор Бред Пітт, який помітно омолодився після візитів до хірурга, вперше зʼявився з молодою коханою на публіці. Пара нарешті перестала приховувати свої стосунки та разом зʼявилася на кінофестивалі у Санта-Барбарі. Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Про стосунки Бреда Пітта з Інес де Рамон, яка молодша за нього на 29 років, ходили чутки вже давно. Адже окрім інсайдерської інформації у Мережу потрапляли й кадри зі спільних прогулянок знаменитостей. Однак до нинішнього моменту пара ніяк не коментувала свій роман, хоча й відомо, що вони вже навіть замислювалися над створенням родини та народженням дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І все ж днями Бред Пітт та Інес де Рамон нарешті офіційно підтвердили свої стосунки. Закохані разом прийшли  на кінофестиваль у Санта-Барбарі, де постійно були поруч, хоча й офіційною метою їх візиту на захід було бажання підтримати близького друга – актора Бредлі Купера. А як тільки той отримав свою нагороду – Бред та Інес разом покинули залу, міцно тримаючись за руки.

Про колишні стосунки Бреда Пітта, мабуть, відомо усім. З 2000 року по 2005 він був одружений з акторкою Дженніфер Еністон, однак пішов від неї після того, як закрутив роман з Анджеліною Джолі. Лише після девʼяти років стосунків, у 2014 році пара побралася, але їх розлучення сталося вже у 2019 році, при чому не обійшовшись без великих скандалів.

А от про особисте життя Інес де Рамон відомо не так багато. Але публіка знає її саме як колишню дружину зірки серіалу "Щоденники вампіра" Пола Уеслі. Пара таємно побралася у 2019 році, однак у 2022 стало відомо про їх розлучення. Подейкують, що на той момент у дівчини вже почалися стосунки з Бредом Піттом, а під час шлюборозлучного процесу актор її дуже підтримував. Втім, як і вона його, адже зірці Голлівуду довелося не раз судитися зі своєю ексдружиною Анджеліною Джолі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки разів Бред Пітт робив пластику, щоб лишатися вічно молодим. Сам він звісно не каже про це публічно, але навіть неозброєним оком видно, як сильно змінилася його зовнішність.

Фото: Getty Images