Бред Пітт вперше вийшов у світ з коханою, яку відбив у зірки "Щоденників вампіра" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

60-річний голлівудський актор Бред Пітт, який помітно омолодився після візитів до хірурга, вперше зʼявився з молодою коханою на публіці. Пара нарешті перестала приховувати свої стосунки та разом зʼявилася на кінофестивалі у Санта-Барбарі. Більше деталей розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Про стосунки Бреда Пітта з Інес де Рамон, яка молодша за нього на 29 років, ходили чутки вже давно. Адже окрім інсайдерської інформації у Мережу потрапляли й кадри зі спільних прогулянок знаменитостей. Однак до нинішнього моменту пара ніяк не коментувала свій роман, хоча й відомо, що вони вже навіть замислювалися над створенням родини та народженням дітей .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж днями Бред Пітт та Інес де Рамон нарешті офіційно підтвердили свої стосунки. Закохані разом прийшли  на кінофестиваль у Санта-Барбарі, де постійно були поруч, хоча й офіційною метою їх візиту на захід було бажання підтримати близького друга – актора Бредлі Купера. А як тільки той отримав свою нагороду – Бред та Інес разом покинули залу, міцно тримаючись за руки.

Про колишні стосунки Бреда Пітта, мабуть, відомо усім. З 2000 року по 2005 він був одружений з акторкою Дженніфер Еністон, однак пішов від неї після того, як закрутив роман з Анджеліною Джолі. Лише після девʼяти років стосунків, у 2014 році пара побралася, але їх розлучення сталося вже у 2019 році, при чому не обійшовшись без великих скандалів.

А от про особисте життя Інес де Рамон відомо не так багато. Але публіка знає її саме як колишню дружину зірки серіалу "Щоденники вампіра" Пола Уеслі. Пара таємно побралася у 2019 році, однак у 2022 стало відомо про їх розлучення. Подейкують, що на той момент у дівчини вже почалися стосунки з Бредом Піттом, а під час шлюборозлучного процесу актор її дуже підтримував. Втім, як і вона його, адже зірці Голлівуду довелося не раз судитися зі своєю ексдружиною Анджеліною Джолі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, скільки разів Бред Пітт робив пластику , щоб лишатися вічно молодим. Сам він звісно не каже про це публічно, але навіть неозброєним оком видно, як сильно змінилася його зовнішність.

Фото: Getty Images