Неідеальне життя Анни Трінчер – у новому подкасті "НЕідеальнаЯ": про що цей проєкт і чим він може допомогти жінкам (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відома українська співачка та інфлюенсерка-мільйонниця Анна Трінчер, яка днями заговорила про нові стосунки , днями запустила новий проєкт – подкаст під назвою "НЕідеальнаЯ". Про що цей соціальний проєкт, покликаний допомогти жінкам, розповідаємо далі на Hochu.ua!

Останній рік був особливо насиченим для Анни Трінчер, адже популярна співачка не тільки розриває мережу своїми чисельними хітами, а й транслює психологічний та духовний розвиток і власні зміни на цьому шляху. Тож її новий проєкт безпосередньо пов'язаний зі змінами у її житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"НЕідеальнаЯ" – подкаст, який обіцяє допомогти слухачам відтворити власну самоцінність та  вибудувати опору на себе, якщо вони зараз не відчувають цього в собі. Саме так описує суть свого проєкту Трінчер.

Неідеальне життя Анни Трінчер – у новому подкасті "НЕідеальнаЯ": про що цей проєкт і чим він має допомогти жінкам (ВІДЕО) - фото №1

Зірка на власному досвіді перевірила користь від пропрацювання своїх питань з психотерапевтом і об'єдналася з кандидатом наук та практикуючим психологом-психосоматологом, коучем ICF, міжнародним спікером Лєною Адамовою в новому проєкті, аби допомогти іншим не залишатись сам на сам зі своїми проблемами та надати відчуття "окейності".

"НЕідеальнаЯ" висвітлить теми справжнього життя у світі соцмереж, де ідеали та реальність можуть відрізнятися. А ще розповість, як бути собою, працювати над собою та жити щасливо у неідеальному світі.  Його місія — допомогти дівчатам і жінкам розібратись в темі жіночності, мізогінії,  рівноправ’я та ментального здоров‘я. Корисною програма буде і для чоловіків, які застрягли серед стереотипів й ніяк не зрозуміють цінності жінки у світі, а також для всіх тих, хто має прагнення краще зрозуміти себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви знаєте, як я довго йшла до свого духовного розвитку. Скільки різних перешкод та труднощів було у мене на шляху, але психологія перевернула мій світ з ніг на голову. Я працювала з самооцінкою, перестала дозволити людям маніпулювати мною, батькам – переходити мої кордони, соціуму – поважати мене будь-якою.

І ви знаєте, я зрозуміла, що не хочу бути ідеальною, я хочу бути собою – в цьому і є щастя. І цим розумінням, я хочу поділитись з вами!

– заявляє співачка.

Для слухачів, які шукають відповіді на питання про власне й неідеальне "я", "НЕідеальнаЯ" обіцяє стати важливим джерелом підтримки та натхнення!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що відразу після появи цього проєкту, Аліна Шаманська звинуватила Анну Трінчер у плагіаті.  На емоціях блогерка привітала "Аню та її креативну команду з запуском свого подкасту".