Соломія Вітвіцька зізналася, що її колишній чоловік більше не служить у ЗСУ

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька розповіла, що її колишній чоловік демобілізувався. Віднедавна Влад Кочатков більше не служить у ЗСУ. Що стало причиною - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком у грудні 2020 року, а розповіла про це лише через три місяці. Однак попри розлучення телеведуча заявляла, що їм із Владом Кочатковим вдалося зберегти теплі стосунки. Тому про події, що відбуваються в його житті, вона знає, адже колишнє подружжя залишилося близьким.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у розмові з oboz.ua Соломія Вітвіцька розповіла, що віднедавна Влад Кочатков не перебуває на фронті. Виявилося, що чоловік добровільно демобілізувався, тому зараз повернувся до цивільного життя.

Мій колишній чоловік нещодавно демобілізувався. Наскільки мені відомо, за сімейними обставинами. З минулого тижня вже не військовий ЗСУ,

- розповіла Соломія Вітвіцька.

Варто зазначити, що Кочатков був добровольцем і йшов на війну парамедиком, але виявився зв'язківцем. Почасти саме через це він прийняв рішення демобілізуватися. Однак він розуміє, що в будь-який момент його можуть назад призвати, якщо в цьому буде необхідність.

Усе легально. Півтора року служби за спиною. Ні про що не шкодую. Але й ні про що сумувати не буду. Хоча все ж таки сумуватиму - це за потужними й унікальними людьми, з якими мав справу... До кінця не можу повірити, що юридично вільний, хоча не зовсім. На обліку я все-таки стою. І в разі чого - мене знову заберуть. Таке життя,

- прокоментував Влад Кочатков на особистій сторінці в Instagram .

Соломія Вітвіцька зізналася, що її колишній чоловік більше не служить у ЗСУ - фото №1
Фото: instagram.com/vladkochatkov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Софія Ротару спонсорувала втечу свого онука з України в період війни. Виявляється, Анатолій Євдокименко досі живе за рахунок своєї впливової бабусі, адже його музична кар'єра не дає позитивних результатів.