Племінник Ольги Сумської вже 12 років перебуває в стосунках з зіркою серіалу "Перші ластівки": що відомо (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
608
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

В'ячеслав Хостікоєв та Анастасія Рула на прем'єрі фільму, фото
Фото: instagram.com/khostikoiev/

Закохані щасливі разом, однак до РАЦСу не поспішають

Молодий український актор В'ячеслав Хостікоєв — племінник знаменитої Ольги Сумської — зізнався, що вже 12 років перебуває у стосунках. Свою кохану він називає “дружиною”, хоча офіційно вони досі не в шлюбі. Що ще відомо про його стосунки з зіркою серіалу “Перші ластівки” — розповідаємо на Хочу!

Деталями особистого життя Хостікоєв поділився у програмі “ЖВЛ”. Під час короткого інтерв’ю актор розповів, як, коли й де познайомився зі своєю коханою та чому вони досі не одружилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка комедії "Скажене весілля - 3" В'ячеслав Хостікоєв розповідає, що разом з актрисою Анастасією Рулою вони вже 12 років. Із них близько 7 років живуть разом і він цьому надзвичайно радий: щоранку прокидається з посмішкою, “тому що вона поряд”.

Я вам скажу так: це моя дружина. Але ми не розписані. Мені достатньо того, що ця людина зі мною. Але якщо для неї важливо це, то ми хоч завтра розпишемося з нею. Бо для мене все стало ясно вже давно,
— зізнається Хостікоєв.

Познайомилися актори ще на 1-му курсі інституту. Тоді потрібно було обрати собі партнера для етюду. Анастасія Рула сиділа тихенько, подаючи сигнал на кшталт “Ні, ні, ні! Тільки не я! Не бери мене!”, через що син Наталії Сумської й вирішив, що вона — саме його варіант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зізнається Хостікоєв, той етюд був далеким від ідеалу, але саме це й допомогло зародитися майбутнім стосункам:

Настя засмутилася і обійняла мене. Я так: "Ах" і все — я зрозумів, що закохався. І все. Я почав бігати за нею. Були там різні історії, ми сходились, розходились. Але після того моменту, як ми зійшлися вдруге, все — я її вже не відпускав,
— каже актор.

Додамо, що 27-річна Анастасія Рула у серіалі “Перші ластівки. Zалежні” зіграла скромницю Єву — дівчину, яка росла у багатодітній побожній родині. Також актриса відома завдяки таким роботам: "З вовками жити", "Той, хто не спить", "Той, хто дивиться вдалину", "Серце матері", “Підкидьки-2”, “Пес-3”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше відома українська актриса Тетяна Злова розповіла про роман зі співаком . Пара, як з’ясувалося, разом уже пів року, проте до цього афішувати свої стосунки не хотіла.