Надя Дорофєєва знялась напівоголеною та зізналась, від якої хвороби страждає вже 6 років (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 432
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва, фото
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Співачка заговорила про проблеми зі здоров'ям, які непокоять її вже не перший рік

Надя Дорофєєва останнім часом не так часто з'являється на публіці та рідко тішить фанів своїми публікаціями в соцмережах. Зірка вже зізнавалась, що має пригнічений емоційний стан , а тепер вирішила пояснити, що ж з нею коїться. Деталі читайте на Хочу!

Дорофєєва опублікувала гаряче фото, на якому позує топлес, а під цією публікацією написала відвертий текст про проблеми зі здоров'ям. Вона розповіла, що останні 6 років постійно щодня страждає від втоми. Виявилось, що у зірки є проблеми з гормонами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Чесно зізнаюся, я сиджу на "Еутироксі" вже шість років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалось протягом останніх трьох років. Я зрозуміла, чому я прокидалась втомленою, і далі - мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися…Щодня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мене,
— розповіла Надія.
Надя Дорофєєва знялась топлес, фото
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Почуватися добре Дорофєєва почала кілька місяців тому, коли лікарі підняли їй дозу препарату для нормалізації рівня ТТГ. Співачка каже, що тепер їй значно краще, і радить усім йти до лікаря, коли організм подає дивні сигнали.

І тут кілька місяців тому мій ТТГ знову піднявся. Мені підняли дозування "Еутироксу". Зараз я вже як місяць бадьора. Мій ТТГ у нормі,
— додала зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось нещодавно відомий ведучий розсекретив таємницю артистки. За його даними, Надя Дорофєєва стала мамою. Більше про це читайте в нашому матеріалі .