Соня Морозюк активно продає старі та нові картини: відомо, скільки вона хоче за одне полотно

Новини шоубізнесу
23 056
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця просить досить кругленьку суму

Скандально відома українська художниця Соня Морозюк, яка показала, як позбулася 25 кілограмів зайвої ваги, поновила продаж своїх картин. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як стало відомо, Морозюк розповсюджує на сторінці галереї у соціальній мережі Instagram картини, які актуальні до продажу. Про це повідомило видання Еспресо .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, на сторінці Морозюк з'явилися нові картини. Останній раз художниця оновлювала їх ще 30 липня. Цікаво, що сама Соня оцінює свою творчість від 1800 до 5400 долларів за одну картину.

При цьому, продюсер Володимир Завадюк колись повідомляв, що купував картини Морозюк за 15-25 тисяч гривень. Він давав привід думати, що суми, про які говорить Соня дещо надумані, адже вартість її полотен не була ніколи близько 10 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як скандальна художниця та екскохана фігуранта корупційного скандалу Романа Гринкевича Соня Морозюк зізналася, звідки в неї гроші на дороговартісну майстерню. Ще декілька місяців тому Соня хизувалася, що її майстерня коштує 250 тисяч доларів, а вже зараз виправдовується, ніби не така вже й вона дорога.