Соня Морозюк показала, як позбулася 25 кілограмів та повідомила, скільки їй лишилося скинути, щоб мати ідеальне тіло (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 208
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: sonya.moroziuk / Instagram

Художниця заявила, що починає готуватися до літа

Скандально відома українська художниця Соня Морозюк, яка зізналася, звідки в неї гроші на дороговартісну майстерню, показала, як виглядала 2016-го та 2017-го року. Як виявилося, колишня наречена сумнозвісного Романа Гринкевича мала проблеми із зайвою вагою.

Отож, у себе в Instagram-Stories Соня поширила 2 схожі майже ідентичні світлини. На них художниця постала майже оголеною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість вирішила порівняти, скільки вона важила у 2016-му році і скільки їй вдалося скинути. Отож, як виявилося, найбільша вага, якої досягала Морозюк становить 75 кілограмів. Тоді вона взялася худнути і скинула 25 кілограмів.

Пост Соні Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Нині ж художниця важить 55 кілограмів. Вона говорить, що для ідеального стану має позбутися 4 кілограмів. У зв’язку з цим, Соня показала свій ранковий раціон та прозвітувала перед підписниками, що іде у зал на тренування.

Пост Соні Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соня Морозюк розповіла про свої вподобання в ліжку. Окрім того, скандальна художниця зізналася, що наразі не перебуває у стосунках.