Мистецтво заробляти на скандалах: Соня Морозюк запустила мерч із фразами, завдяки яким вона "полюбилася" українцям (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 906
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця вміло користується хвилею своєї популярності

Скандально відома українська художниця та колишня наречена фігуранта корупційного скандалу Романа Гринкевича Соня Морозюк, яка активно продає свої старі та нові картини за кругленьку суму, наразі намагається максимально монетизувати скандал довкола неї та родини Гринкевичів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, стало відомо, що Соня запустила свою лінію мерчу. Зокрема, художниця реалізує чохли для телефонів із відповідними фразами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це, з посиланням на сторінку в Inatagram, повідомив телеграм-канал Культурна Прачечна. У повідомленні говориться, що Соня знайшла час запустити власний мерч, а от продати подарунки від Гринкевича, на жаль, ні.

Соня Морозюк намагається монетизувати скандал. “Художниця сенсів” виставила на продаж мерч із фразами “Не даю без декларації” з інтерв'ю Гордону, “Шукаю спонсора”, “Як ви всі за*бали”, “Маленька гнида” та “Я свята людина”. А ще понад 30 нових робіт. Наприклад, картину з написом “прошу п р обачення” можна купити за 3100$. Є ще “ха” за 2200$. Найдорожча «мазня» продається за 7 тисяч - на ній намальована фраза “давай складемось у пазл”. Картини датовані 2022 та 2023 роком. Значить запустити мерч у Соні час був, а продати подарунки від Гринкевича ні.
- написав телеграм-канал.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соня Морозюк розповіла про свої уподобання в ліжку. Художниця також зізналася, що наразі не перебуває у стосунках.