"Я роблю карти бажань": співачка SKYLERR розповіла, як правильно мріяти

Новини шоубізнесу
6 411
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

SKYLERR, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

За лаштунками квіз-шоу "Хто знає?" на Новому каналі співачка розповіла, які країни хотіла б відвідати, та як мріяти, щоб все здійснювалось

Після початку повномасштабної війни кожен виїзд за кордон викликає у більшості українців особливий біль та смуток за Україною. Виїжджати бодай на кілька днів у справах чи на відпочинок стало психологічно складніше. Багато українців діляться, що відчувають почуття провини в такі моменти й вирішують нікуди не їздити аж до нашої перемоги. Та помріяти завжди ж можна! Про свої бажання за лаштунками шоу "Хто знає?" розповіла співачка SKYLERR, яка не так давно брала участь у Нацвідборі на Євробачення.

Молода співачка SKYLERR продовжує мріяти попри складні часи. Зірка зізналась, що дуже мріє погодувати жирафів в Африці та побачити Голлівуд:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я дуже-дуже мрію побачити Нову Зеландію та Австралію. Туди колись їздив мій брат. А коли повернувся, сказав, що там ніби інша кольорова гама природи. Мені справді цікаво побачити на власні очі ту природу. Також дуже б хотіла дізнатися більше Америку. Мені довелося бувати там з концертами, але не вдалося потрапити до Лос-Анджелеса. Дуже цікаво подивитися Голлівуд. Хочу поїхати в Африку, де можна погодувати й провести сніданок з жирафами. А ще в мене є мрія стрибнути з парашутом в якійсь дуже красивій країні.
Шоу Хто знає, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Skylerr розповідає, що вона не просто думає про ці мрії та працює над їх реалізацією, а й візуалізує. За словами зірки, такий метод працює і її бажання збуваються досить швидко.

Я роблю карти бажань. Або навіть просто вписую мрії в нотатки в телефоні. І це працює! Ось, наприклад, нещодавно створювала вже нову карту бажань. Мій друг та менеджер Саша називає мене "людина-візуалізація" (сміється). Я взагалі дуже люблю мріяти. І вірю, що коли багато це робиш, з’являються можливості,
— додає SKYLERR.
Шоу Хто знає, фото
Фото: пресслужба Нового каналу

Дивіться шоу "Хто знає?" на Новому каналі 9 квітня о 20:00 . У командах Фіми Константиновського та Вови Дантеса зіграють Qatoshi та Skylerr. Модеруватиме квіз-шоу Даша Астаф’єва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще не пропустіть цікаві факти про SKYLERR. Авторка хіта "Вечорниці" говорить, що завжди жила музикою.