"Старший на 17 років": Ольга Мартиновська розкрила нові подробиці своїх стосунків (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 822
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, фото
Фото: instagram.com/olga_martynovska/

Виявляється, зі своїм коханим вона заочно знайома вже дуже давно

Суддя відомого кулінарного шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська зовсім нещодавно зізналася, що її серце зайняте. Тоді ж вона навіть розповіла, що її коханого звуть Русланом і він має дітей від попереднього шлюбу. Мовляв, його особу тримає в секреті зовсім не через небажання ділитися особистим — просто поважає його кордони.

Втім, дещо про своє нове кохання Мартиновська таки вирішила розповісти , прийшовши в гості до свого напарниа по кулінарному шоу Ектора Хіменеса-Браво. У першому випуску його нової програми “Прокинься з Ектором”, що виходить щосуботи на СТБ, імена шеф-кухарка зізналася, що її обранець — старший за неї на 17 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме на кухні, за приготуванням їжі, завжди відбуваються найщиріші розмови! Не став винятком і цей раз, коли Ольга Мартиновська відверто відповідала на запитання Ектора про особисте життя та розкрила нові деталі про свої стосунки.

Він такий, як я собі уявляла. Говорять, щоб зустріти свою людину, треба точно знати, яка вона: якого зросту, якого кольору очі, волосся. Для мене було принципово важливим завжди, щоб мій обранець був високого зросту, вищим за мене. Нічого не маю проти низеньких хлопців, просто з чоловіками, які нижчі за мене, почуваюсь гігантом чи динозавром, мені некомфортно. Я вірю в любов між парами будь-якого зросту, але у кожного з нас свої таргани в голові. Ще мені важливо, щоб він був старшим за мене. Я вже мама для Віри, і не хочу бути мамою для когось іншого. У нас 17 років з ним різниця,
– зазначила Ольга.

За її словами, заочно вони вже давно були знайомі — її чоловік “крутиться” у ресторанній сфері, де всі один одного більш-менш знають. А от безпосереднє знайомство з новим коханим відбулося вже в Instagram: обранець Мартиновської випадково побачив один із її рецептів у своїй стрічці та вирішив їй написати.

Кохання у них зародилося не з першого погляду, як зазвичай кажуть, а “з першого бокалу неґроні” (коктейль на основі джину, вермуту та бітеру Кампарі, прикрашений цедрою апельсинів — ред.).

Більше цікавих деталей — у програмі “Прокинься з Ектором” 3 сезон. Випуск 1 👇

Про особисте Ольга Мартиновська розповідає з 15 хв 45 сек

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Мартиновська також розповідала, чи не втомилася від роботи у шоу “МастерШеф”. Що саме вона вважає “просиджуванням штанів” і чи збирається щось змінювати - розповідаємо у цій статті.