Хто такий Сергій Середа? 10 цікавих фактів про відомого коміка та чоловіка MamaRika

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сергій Середа, фото
Фото: instagram.com/serega_sereda/

Ділимось цікавими подробицями з життя відомого телеведучого

Сергій Середа — талановитий український комік, телеведучий та продюсер. А ще він чоловік відомої співачки MamaRika, з якою знаходиться на межі розлучення . В нашому матеріалі ви можете прочитати цікаві факти з біографії та особистого життя артиста.

10 цікавих фактів з біографії Сергія Середи

Сергій Середа народився 12 грудня 1989 року в Одесі. Вік — 34 роки. Знак Зодіаку — Стрілець. Зріст — 185 см, а вага — 75 кг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій закінчив Одеський національний морський університет та своє покликання знайшов на сцені. Харизма та гарне почуття гумору завжди вирізняли Середу з-поміж однолітків. В шкільні роки він був справжньою зіркою місцевих вечірок та концертів.

Кар’єра Сергія пішла в гору, коли він став капітаном команди Одеські Манси. У 2012 році його команда перемогла в першій лізі України й Краснодарського краю, а наступного року виступила у Вищій лізі КВК.

Після успішного старту кар'єри Сергій почав працювати зі студією 95 квартал. Ви могли бачити його в таких шоу, як “Країна У”, “Казки У”, Одного разу в Одесі”.

Також Сергій активно розвивав раніше кар'єру ведучого. Він не тільки проводив різноманітні свята, а й був ведучим на телебаченні — шоу “Без Паніки” та “Пекельна кухня”.

Особисте життя Сергія Середи теж цікавить прихильників. У 2020 році артист одружився зі співачкою MamaRika. Також він виховує сина Давида.

А ще Сергій Середа — продюсер. Він займається проєктом MamaRika з 2016 року.

Скільки заробляє Сергій Середа? За словами ведучого, після повномасштабної війни його заробіток складає приблизно 5 тисяч доларів в місяць.

Є в житті Сергія моторошна історія. Коли майбутній артист був у дев'ятому класі, його жорстоко побили старші чоловіки, які тільки-но вийшли з в'язниці. Через сильні побої Середа на деякий час втратив пам'ять.

Сергій Середа обожнює спорт та книги. А ще артист зовсім не вживає спиртні напої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Івана Бліндара. Зірка фільму "Я, Побєда і Берлін" не тільки грає в театрі, а й обожнює кіберспорт.