"Все котиться не туди": популярна українська акторка зізналася, як війна змінила її стосунки з чоловіком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 813
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Анастасія Карпенко
Фото: facebook.com/anastasia.karpenko.art

Артистка зазначила, що їй було важко

Популярна українська акторка Анастасія Карпенко, яка здобула шалену популярність завдяки стрічкам “Перевізниця”, “Як там Катя?”, “Я і Фелікс” та багатьом іншим картинам, зізналася, як на неї повпливала війна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у своєму інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк Анастасія розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком-військовим. Вона повідомила, що її коханий Максим відправився захищати Україну на початку повномасштабного вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У той час Карпенко поїхала з 3-річною донькою за кордон. Саме з того періоду у пари, за словами Анастасії, почалася криза у стосунках, яка супроводжувалася постійними сварками.

Була криза, особливо на початку. Зараз ми більш-менш зрозуміли, що й до чого, але тоді... Це такий перший досвід для нього перебувати у війську, а для мене - бути з дитиною далеко. І взагалі не бачити цьому кінця та краю. Страшно і важко. Ми багато сварилися. Ми вчасно зловили цей момент, що вже все котиться не туди і нам треба над цим працювати і проговорювати більше. Дуже щиро говорити, що саме нас хвилює. Ми зараз дуже багато працюємо над тим, щоб не втрачати емоційний зв'язок. Його втратити дуже легко, якщо ти припиняєш ділитися своїми внутрішніми повсякденними історіями. Я йому просто розповідаю все, що відбулося у нас, розпитую все, що відбулося у нього.
- зізналася Анастасія в бесіді блогерці Аліні Доротюк.

Окрім того, артистка відзначила, що військовослужбовцям дуже непросто адаптуватися до реалій життя не на передовій. Відтак, жінкам потрібно допомагати та підтримувати їх. 

Війна ламає людей. Люди там перебувають два роки нон-стоп в умовах війни... Звісно це змінює їх. Вони не бачать своїх дітей, дружин, не бачать нормального життя. А коли вони вертаються сюди, то їм потрібно звикати до всього: до правил гри, до заторів, до людей, до спілкування, до того, що тут дуже мало вдячності до військових, мало розуміння війни. Їм це образливо,
- наголосила артистка. 

Дивитися з 41:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу зізналась, на які стосунки з чоловіком не погодиться. Зірка стверджує, що вільні стосунки не для неї.