Останні приготування: до старту Євробачення 2024 лишилося 18 днів

Новини шоубізнесу
1 020
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кришталевий мікрофон Євробачення
Фото: Eurovision Song Contest/Twitter

Наразі організатори майже підготували сцену

Зовсім скоро, а саме 7 травня відбудеться перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. До речі, цього року організатори ввели нові правила, завдяки яким кардинально зміниться концертна програма шоу, до якого лишилося менше трьох тижнів.

Про стан підготовки до масштабного пісенного дійства повідомив Telegram канал “Український шоу-бізнес”. Зокрема, у повідомленні йдеться що до шоу готується і тамтешня поліція, так як існує загроза терактів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що конкурс пісні цього року пройде у шведському місті Мальме. Цікавим фактом є те, що серед поліцейських будуть не тільки представники Швеції, а й Данії та Норвегії.

Вже відомо, що заходи з безпеки на Євробаченні 2024 стануть чи не наймасштабнішими в історії країни-господарки. Отож, поліція буде перекривати повітряний простір, а також застосує технологію, яка запобігатиме польоту дронів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як стало відомо, скільки коштує найдешевший та найдорожчий квиток на Євробачення 2024. Вартість цих квитків на півфінали та фінал суттєво різниться.