Анна Саліванчук зізналася, що досі не оговталась від розлучення з чоловіком: "Мені зараз не хочеться спілкуватися"

Новини шоубізнесу
8 126
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Саліванчук
Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Відома акторка розповіла, чому досі не може спілкуватися з своїм екскоханим

Українська акторка Анна Саліванчук, яка відповіла, чи бив її колишній чоловік, розповіла, чи підтримує вона зараз з ним спілкування. Зірка “Сватів” зізналася, що надто болісно переживає розлучення… Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Відомо, що майже рік Анна Саліванчук приховувала новину, що розійшлася з чоловіком. Артистка не хотіла підіймати цю тему на суспільний розголос, адже розуміла, що це може негативно відобразитися на їх спільних дітях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім, на щастя, малюки продовжують спілкуватися з татом, хоча й не живуть з ним разом. А от сама Анна Саліванчук настільки важко переживає розлучення, що поки намагається обмежити спілкування з колишнім. Тому переважно вони спілкуються про все у повідомленнях в соцмережах. Про це вона розповіла у програмі “Ближче до зірок”.

Мені зараз не хочеться спілкуватися. Коли у нас є це спілкування, воно мені робить боляче, я ще не готова. Я прошу, щоб це було в листуванні. Ми спілкуємо трохи, але я поки хочу, щоб цього взагалі не було. Я кажу: "Дай мені час",
— зізналася Анна Саліванчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Зірка "Сватів" зізналася, через що має конфлікти зі своїми дітьми. Анна Саліванчук розповіла, чому її діти вважають її поганою мамою.