Співак Позитив висловився про весілля екскоханої та пояснив, чому не афішує нові стосунки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 777
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Позитив та Анна Андрійчук
Фото: instagram.com/annchuk

Артист зізнався, що його кохана вже готова до публічного життя

Популярний український співак Позитив, який здивував громадськість хітом “Гаснуть ліхтарі”, поділився інформацією про стосунки з новою обраницею, а також дав коментар стосовно одруження колишньої дружини, дизайнерки Анни Андрійчук. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець відверто зізнався, що його нинішня дівчина, з якою він розпочав стосунки ще до широкомасштабної війни, зараз цілком готова публічно розповідати про їхнє кохання. Проте, Позитив переконаний, що наразі не на часі робити це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В рамках програми “Муз_Тренд” артист що хотів би поділитися своїм щастям у День усіх закоханих. Однак згодом, селебритіс змінив свою думку.

Я дуже сильно хотів зробити це на День усіх закоханих, поділитися. Бо моїй другій половинці це важливо. Але потім я сказав, що давай поки не будемо, бо багато інших новин… Десь приємні, десь неприємні. Я дуже хочу це правильно зробити,
- пояснив Позитив.

Окрім того, артист відверто заявив, що давно не слідкує за життям колишньої дружини. Він навіть не знав про те, що Анна Андрійчук вийшла заміж. Відтак, весільні фото репер також не бачив. Проте, він каже, що Їхнє розлучення обійшлося без скандалів.

Я не знаю. Я не спілкуюся з нею. Ми востаннє нормально з нею закінчили розмову,
- відповів Позитив.

Дивитися з 23:13

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Позитив натякнув, що в кризі гурту “Время и Стекло” Надя Дорофєєва і Потап звинуватили саме його. Артист розуміє, що гурт міг досягнути ще більших кар'єрних висот, проте він не тримає образу на своїх колег.