"Я наречена номер один": Соня Морозюк розсекретила, чи вільне її серце (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
14 088
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Соня Морозюк
Фото: Скриншот

Художниця заявила, що має чимало залицяльників

Скандально відома художниця Соня Морозюк, яка почала продавати мерч із фразами, завдяки яким полюбилася українцям, вперше прокоментувала деталі свого особистого життя. Зокрема, Соня розсекретила, чи вільне її серце. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, мережею ширяться чутки про те, що Морозюк вже не самотня. Однак, в ефірі проєкту Люкс ФМ вона зізналася, чи справді це так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, як виявилося, Соня спростувала усі чутки про її романтичні відносини. Як каже Морозюк, ситуація з Романом Гринкевичем навчила її мовчати про особисте. Вона ретельно приховуватиме свої стосунки, яких поки що немає.

Чого мене навчила ця ситуація: про своє особисте – рот на замок. Чи я в стосунках? Ні, не в стосунках,
– стверджує Морозюк.

Окрім того, Соня зазначила, що наразі має багато залицяльників. Її дивує те, що навіть після скандалу, пов'язаного з Гринкевичами, до неї все одно пишуть чоловіки. Ба навіть, вони пропонують знайомства. Морозюк іронічно відзначила, що люди побачили її статки і тепер хочуть бути близькими з нею.

Чи залицяються? Так. І це взагалі прикол. Люди думали що на Морозюк "вінець безшлюбності" і хлопця їй не потрібно. Мені написало десь парубків 150 з метою познайомитися. Всі побачили, що в мене є майно та яка я дівчина. Я тепер наречена номер один.
- підсумувала Соня.

Дивитися з 4:29

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, про те як Соня Морозюк активно продає старі та нові картини. Відомо, скільки вона хоче за одне полотно.