Фіма Константиновський неочікувано розповів про залежність: "Вона в мене з’явилася з війною"

Новини шоубізнесу
6 215
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фіма Константиновський, фото
Фото: instagram.com/fimakonst/

Дізнайтесь, без чого тепер не може жити відомий телеведучий

З початку повномасштабного вторгнення Фіма Константиновський організовує креативні збори, закриває потреби військових і щодня закликає українців не забувати про війну. Він вигадав донатне голосування за улюблений серіал або фільм, співав щемливі пісні-збори та проводив стендап-виступ, виручені кошти з якого віддав на допомогу ЗСУ. 

Натомість Фіма отримував шеврони та щиру подяку від військових. А на третій рік великої війни ведучого шоу Нового каналу «Поле» нагородили відзнакою «Волонтер за покликом душі». 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
І завдяки цьому я нарешті став зареєстрованим волонтером. Чесно, ніколи не гнався й не випрошував якусь нагороду за справу, яку вважаю своїм обовʼязком. Однак коли перетинав кордон, щоб перевезти гуманітарну допомогу, в мене виникли проблеми через відсутність елементарних грамот і подяк. Зʼясувалося, що це підтверджує, чим я насправді займаюся. На кордоні показував свій Instagram і казав: «Дивіться, я публікую купу зборів. Приміром, ось співав про DJI Mavic (дрони, – прим. ред.), а ось військові вже його отримали». Проте це не працювало, все одно вимагали паперове підтвердження волонтерства. Тепер я зберігаю всі подяки і грамоти, які мені відправляють. Спеціально не прошу в когось, але й не відмовляюсь, якщо дають, 
— розповів Фіма.

Фіма отримав важливу відзнаку від військового Олександра, який воював на Херсонщині та під Авдіївкою. А ще артист розповів про залежність, яка зʼявилася в нього з повномасштабною війною:

Ми часто закриваємо збори для батальйону, в якому Саша служить. До слова, я завжди з ним на звʼязку. Саня відправляє мені класні відео, як вони з побратимами знищують ворогів. А взагалі в мене багато друзів-військових. І якщо комусь з них захочеться поговорити, вони можуть написати мені, і я завжди відповім. Хоча, чесно кажучи, з війною в мене зʼявилася залежність від телефону. Коли приходить повідомлення, маю відповісти одразу. І ще скролю стрічку новин, бо боюся пропустити важливі. Особливо якщо це стосується зборів. Спочатку в мене було багато запитів в Instagram, а з появою Telegram-каналу почали відправляти туди. Та через завантаженість можу забути опублікувати певний збір, за що мені дуже соромно. Але в мене немає команди, займаюся цим самотужки. Тому, сподіваюсь, українці ставляться до мене з розумінням.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше співачка YURIANNA розкритикувала артистів-зрадників , які втекли з України. Дівчина впевнена, що вони мають відповісти за свої вчинки.