Співачка YURIANNA розкритикувала артистів-зрадників, які втекли з України: "Вони мають відповісти за свої вчинки"

Новини шоубізнесу
866
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка YURIANNA, фото
Фото: пресслужба

Молода українська співачка YURIANNA  різко висловилась про відомих людей, котрі покинули Україну у важкий час

З початком війни чимало українських артистів долучились до лав ЗСУ та почали шукати способи, які підтримувати країну у такий важкий час. Однак знайшли й ті, які покинули Батьківщину. Наприклад, Потап майже не приїздить додому та дає закордоном концерти для росіян . Про таких артистів висловилась зірка YURIANNA.

На думку співачки, час артистів-зрадників давно минув. YURIANNA вважає, що на їхнє місце вже прийшло нове покоління артистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я припинила слідкувати за артистами, які залишили свою країну і своїх прихильників в такий тяжкий час. Мені абсолютно байдуже де вони і що з ними буде далі! Але вважаю, що вони повинні відповісти за свої вчинки. На заміну артистів-зрадників прийшло нове, молоде покоління артистів, які прославляють Україну на весь світ. І я також налаштована бути частиною цієї нової музичної ери, тому максимально зосереджена на своїй творчості і на тому, які сенси я хочу транслювати за допомогою своїх пісень, 
— говорить співачка.

Також YURIANNA впевнена, що артистів, які втекли, варто лишити всіх державних нагород. За словами дівчини, вони не заслуговують на високі державні звання:

Про які нагороди може бути мова, якщо артист свідомо відмовився від своєї країни? Мені здається, що головним фактором в рішенні позбавляти їх державних нагород чи ні,  має бути відповідність заслугам особи. А якщо ти бувши заслуженим чи народним артистом/артисткою України просто тікаєш, коли стає «спекотно», то навряд ти заслуговуєш такого високого державного звання.

YURIANNA впевнена, що після війни додому повернуться далеко не всі артисти. Однак співачка не розуміє, як їх сприйме суспільство:

Можливо не всі, але дехто точно наважиться повернутися. Але питання в тому, як їх сприйме суспільство. І навряд вони все ще залишатимуться артистами того рівня на якому вони були до повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, що YURIANNA — молода українська співачка. В березні 2024 року зірка презентувала свій перший сингл Без тебе проживу, який вже зібрав майже півмільйона переглядів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що військовий Терен відмовився працювати з Катериною Кухар і Олександром Стояновим. Таке рішення захисник прийняв через те, що танцюристи хотіли танцювати російський "Лускунчик" під прапором України.