"Ми в захваті від їхньої довжини": Альона Альона та Джері Хейл розповіли про свої костюми на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 378
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Фото: eurovision.tv

Нещодавно, саме через довжину костюма Альона Альона впала під час репетиції

Українські співачки Альона Альона та Джері Хейл, які 7 травня розірвали сцену першого півфіналу Євробачення 2024, розповіли про свої концертні костюми. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавиці після кількох репетицій заявили, що їхнє вбрання дещо довге. І справді, через цю довжину Альона Альона вже встигла постраждати, адже під час прогону першого півфіналу зачепилася за одяг і гепнулася прямо на сцені.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, попри такі негаразди, співачкам подобаються їхні образи. Напередодні першого півфіналу артистки пообіцяли, що їхній перформанс буде набагато кращим, і стримали своє слово.

Ми в захваті від їхньої довжини, на яку Яна постійно наступає, я постійно наступаю, коли підіймаюсь по сходах.
- зазначила Альона Альона.
Їх (костюми) треба трохи підкорегувати, бо там є такий нюанс. Там трішечки дірочки і в мене пальці в них застряють. Я трішки волочу все це за собою, і не хочеться його порвати. Треба ж закінчити номер красиво.
- розповіла Джері Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як представники Білорусі на Євробаченні 2017 оригінально підтримали Україну. Напередодні початку конкурсу гурт “NaVi Band” закликав своїх прихильників підтримати українок.