"Ми посварилися": Дмитро Коляденко "поставив крапку" у стосунках з Іриною Білик, оскільки вона сильно його образила (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
957
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Фото: instagram.com/fan_iryna_bilyk

Артист зізнався, що більше не товаришує з колишньою коханою, хоча тривалий час вони були близькими друзями

Схоже, довжелезна історія стосунків Ірини Білик та Дмитра Коляденко остаточно завершена, при чому як в романтичному, так і в дружньому контексті . Адже, як розповів шоумен, колишня кохана неодноразово сильно образила його. Що саме сталося між зірковою парою — дізнавайтеся нижче!

Відверто про це Дмитро Коляденко розповів в інтервʼю Славі Дьоміну. Шоумен зізнався, що останнім часом вони з Іриною Білик сильно сварилися, адже вона здавалася йому непослідовною у своїх діях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом артисти примирилися та продовжили спілкування. Однак з часом Дмитро Коляденко знову сильно образився на екскохану, оскільки вони домовлялися про спільний тур, але артистка не попередивши його про це, поїхала виступати з іншим колегою.

Ми посварилися. Мені не сподобалося, як вона поводить себе зі мною. І я сказав, що все, ставимо крапку. Потім ми помирилися через чотири місяці. І потім знову мені щось не сподобалося. Я їй сказав, що я не задоволений, бо вона говорить одне, думає друге, а робить третє. Навіщо зі мною домовлятися поїхати в тур, коли потім я бачу в інстаграм: "Тур Ірини Білик з молодим виконавцем". І я їй пишу: "Без мене, чому?". Я сидів засмучений,
— розповів Дмитро Коляденко.

За словами шоумена та хореографа, він тривалий час був сильно привʼязаний до колишньої коханої, яка неодноразово відмовлялася вийти за нього заміж. Саме тому їх дружба після розставання була доволі міцною і дуже тривалою. Однак зараз артист вирішив завершити ці стосунки.

Колишня — це колишня. Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я був прив'язаний до Ірини Білик, треба ставити крапку. Казати: "Дякую, я тебе любив і буду любити, але я пішов далі". І ми домовилися, що у неї своє кохання, а у мене своє,
— додав шоумен.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Коляденко розсекретив, який незвичайний подарунок зробив синові на його 31-річчя. Виявилося, що сильно заморочуватися над цим артист не став.