"Брутального Серьогу брутально поім*ла ФСБ, здається": Ігор Кондратюк висловився про білоруського репера - пропагандиста (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 432
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ігор Кондратюк провів разом із Серьогою 4 роки як журі шоу Х-Фактор
Фото: Скриншот

Нещодавно Серьога відзначився черговою маячнею на адресу України

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який припустив, що Віталій Козловський більше не служить у ЗСУ, висловився про свого колишнього колегу білоруського репера Серьогу, який повністю підтримує російські наративи відносно України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, нещодавно Серьога відзначився пропагандистською заявою, яку очікувано розтиражували росЗМІ. Репер, який довгий період проживав в Україні та працював з Ігорем Кондратюком на шоу “Х-Фактор”, тепер говорить про нацистів в країні, яку колись вважав майже рідною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, Серьога заявив, що саме через “нацистів” він вивіз своїх синів з України. Артист каже, що домовлявся про це з їх мамою.

Я з тривогою почав спостерігати, в якому оточенні їх виховують. Я розумію, що тут йдеться про вибір цінностей, про те, в якій картині світу вони будуть дорослішати. І вибір там між відповідальним підходом і підходом, де не так багато відповідальності, між патріотичним і ліберальним. Якщо коротко висловитися, я не хотів би, щоб моїх синів виховували нацисти. І тому ми домовилися з їхньою мамою, що я буду їх виховувати,
- заявив репер.

Очікувано, що колега Серьоги по “Х-фактору” не міг не відреагувати на такі словесні викиди від артиста. Ігор Кондратюк зазначає, що у білоруського реп-виконавця не все добре з головою.

Тут брутального Серьогу брутально поім*ла ФСБ, здається. А мо' він чимось сильно затягнувся? Або просто сеча в голову підійшла? З ким доводилось працювати!
- зазначив Ігор Васильович.
Ігор Кондратюк провів разом із Серьогою 4 роки як журі шоу Х-Фактор
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський вилаявся на Ігоря Кондратюка. Артист назвав колишнього наставника козлом та порівняв його з путіним.