+1 заможний холостяк! 21-річний син Бекхемів розійшовся з моделлю Мією Реган

Знаменитості
948
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ромео Бекхем та Мія Реган, фото
instagram.com/romeobeckham

Ромео та Мія були разом п'ять років

Син Девіда та Вікторії Бекхемів, які торік вперше розповіли про те, як пережили зраду , розійшовся зі своєю дівчиною — відомою моделюю на ім'я Мія Реган. Чому ця молода пара більше не разом? Читайте далі!

Причиною розриву стала сильна сварка, після якої 21-річна Мія покинула Ромео та переїхала до своїх батьків. Про це повідомляє західне видання Daily Mail. Варто зазначити, що зустрічалися зірки впродовж 5 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ромео та Мія посварилися. Наразі вони не разом. Вони жили разом, але Міа, очевидно, переїхала до батьків. Вони розходилися раніше і знову сходилися, але цього разу все здається серйознішим — переїзд Мії, очевидно, вказує на те, що це більше, ніж просто сварка,
— пишуть у західних ЗМІ.

Варто зазначати, що Ромео та Мія не провели разом День святого Валентина. До того ж пара вже довгий час не публікує спільні фото в соцмережах. Востаннє їх бачили разом у грудні минулого року, коли вони відвідали British Fashion Awards 2023.

Тож, ймовірно, в Голлівуді тепер з'явився новий холостяк! Ось, як виглядає 21-річний Ромео Бекхем, який, до слова, займається футболом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що батьки Ромео — Вікторі та Девід Бекхем — разом вже понад 24 роки. Однак це зіркове подружжя, яке, на перший погляд, здається безумовно щасливим та міцним, пережило чимало випробовувань. В їх числі — зрада Девіда Бекхема з особистою помічницею Ребеккою Лоос.