Родина Юрія Ворожка подає до суду на спорткомплекс: "Жодні зв’язки не допоможуть"

Знаменитості
649
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогер Юрій Ворожко
Фото: instagram.com/yura_vorozhko

Оскільки блогеру вчасно не надали жодної медичної допомоги, близькі Юрія вирішили домогтися справедливості

Після того як експертиза встановила, що смерть Юрія Ворожка сталася через механічну асфіксію, його родина вирішила подавати позов до суду проти спорткомплексу, в якому сталася жахлива трагедія. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Активно освітлювати цю тему взялася колега та близька подруга родини Ворожка інфлюенсера Катерина Стерпул. На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що надаватиме розголосу цій ситуації, адже хоче, аби була встановлена справедливість.

Так, медична експертиза дійшла до висновку, що Юрій Ворожко захлинувся водою, поки знаходився у басейні. При цьому, як стверджує Стерпул, на камерах видно, що цілих 10 хвилин робітники спортивного комплексу не зважали на це уваги.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родина загиблого блогера-мільйонника має усі підстави, аби вважати, що Юрію стало погано у воді, однак в моменті йому не надали жодної медичної допомоги. Тому вони подали заяву до поліції про вчинення працівниками спорткомплексу кримінального правопорушення. Самі ж представники спорткомплексу поки ніяк не коментують те, що сталося, та повідомили, нібито наразі вони зачинені через “технічні причини”.

Протягом 10 хвилин до нього ніхто не прийшов, щоб допомогти. Взагалі ніхто. Так як написав Fan Club, що вони не працюють “з технічних причин”, для мене це просто шок. Тому що вважати, що смерть людини — це “технічна причина”, це таке собі. Ці факти не будуть замовчуватися, я вам обіцяю, що ми доведемо справу до кінця і будемо розбиратися. Уже взяли дуже хороших адвокатів. І тут уже жодні зв’язки не допоможуть,
— обурилася Катерина.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями також стало відомо, що помер зірка фільмів Marvel і "Зоряного шляху". Життя 49-річного актора забрала невиліковна хвороба.