Нарешті стала відома причина смерті українського блогера-мільйонника Юрія Ворожка

Знаменитості
647
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Блогер Юрій Ворожко
Фото: instagram.com/yura_vorozhko

Подруга покійного чоловіка запевняє, що не закриє очі на справу, тому далі цим займатимуться правоохоронні органи

26 лютого несподівано стало відомо про смерть відомого українського блогера Юрія Ворожка. Чоловікові було всього 32 роки, тому не дивно, що факт його раптової смерті викликав чимало запитань. В тому числі осторонь цієї ситуації не залишилася його подруга та колега інфлюенсера Катерина Стерпул.

Оскільки Юрій відійшов у засвіти у басейні спортивного комплексу, почалася судово-медична експертиза, аби встановити причину смерті. І вже на наступний день результати були готові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це заявила інфлюенсера Катерина Стерпул на власній сторінці в Instagram . Вона підкреслила, що причиною смерті стало безпосередньо те, що він захлинувся водою, а працівники спорткомплексу не надали йому вчасну медичну допомогу.

Механічна асфіксія — тобто, що легені заповнилися водою, по простому — захлинувся… Це значить, що йому не надали належної допомоги у басейні Fun Club. Ніяких тромбів, ніяких сердечних і інших припущень навіть немає. Це халатність працівників, а далі вже будемо дивитися як будуть розвиватися події,
— розповіла подруга покійного блогера.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно також стало відомо, що померла зірка радянських фільмів "Весілля в Малинівці" та "За двома зайцями". Людмили Алфімової не стало на 89-му році життя.