"Суд Божий ще ніхто не скасовував": Максим Галкін емоційно відреагував на жахливий дроновий удар по Одесі

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Максим Галкін, фото
instagram.com/maxgalkinru/

Шоумен написав проникливий текст українською, щоб підтримати одеситів

У ніч на 2 березня російські терористи обстріляли Одну безпілотниками. "Шахед" потрапив у багатоповерхівку та забрав життя 12 людей, серед яких було чимало ще зовсім маленьких дітей. Ця трагедія сколихнула всю Україну . Не залишився осторонь й  російський гуморист Максим Галкін, який ще на початку повномасштабного російського вторгнення засудив дії російської влади.

Галкін також відреагував на цей жахливий обстріл. Шоумен написав текст у своєму Instagram українською мовою. Він зізнався, що він глибоко страждає, коли РФ атакує українські міста, особливо Одесу, адже там він провів своє дитинство та навчався.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Одеса — це моє дитинство. В Одесі у школі я навчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство,
— написав він.

Максим Галкін також висловив співчуття всім постраждалим та сім'ям загиблих. Він зазначив, що відчуває безсилля перед цими трагедіями, але наголосив, що кожен винний понесе відповідальність за свої злочини.

Мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім’ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд божий ще ніхто не скасовував,
— додав Максим.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Максим Галкін розповів, як російська влада помстилася йому . Кремль доклав чимало зусиль, щоб обмежити його дії за кордоном.