Зірка "Жіночого кварталу" поділилася першими кадрами після виписки з пологового: українці щедро привітали її синочка з народженням

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Блажкевич
Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Аліна Блажкевич вже знаходиться вдома разом з коханим та насолоджується новим статусом мами

Днями комедійна українська акторка Аліна Блажкевич народила первістка , а вже через декілька днів вона відправилася додому, відновлюватися та повноцінно входити у роль мами. Як пройшла виписка учасниці гумористичного колективу “Тріо різні” та зірки “Жіночого кварталу” — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На власній сторінці в Instagram Аліна Блажкевич повідомила, що чоловік вже забрав її разом з новонародженим сином додому. Після декількох днів у пологовому будинку, артистка була щаслива повернутися до звичного життя, хоча й тепер у статусі мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в соцмережах знаменитість поділилася рідкісним кадром з коханим, який тримав на руках їх первістка. А сама ж Аліна позувала з чималим букетом троянд, який, судячи з усього, отримала від чоловіка.

Аліна Блажкевич
Фото: instagram.com/alinablazhkevych

До слова, не тільки Аліну почали вітати у соцмережах. Її синочок Андрій теж привернув велику увагу користувачів Мережі, адже на честь його народження зірка “Жіночого кварталу” відкрила збір на мавік для 128-го батальйону 112-ї ОБТрО. І вже за декілька днів підписники Блажкевич задонатили близько 30 тисяч гривень!

Аліна Блажкевич
Фото: instagram.com/alinablazhkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що Віталій Козловський теж незабаром стане татом . За чутками, його дружина, яку артист приховує від широкої публіки, вагітна, хоча раніше у пари було чимало невдалих спроб.