"Від початку і до кінця": дружина Кузьми Скрябіна розповіла, чи змогла знайти нове кохання після загибелі чоловіка

Знаменитості
992
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кузьма Скрябін з дружиною, фото
Фото: viva.ua

Світлана Бабійчук заінтригувала відповіддю на питання про те, як склалося її особисте життя

Кузьма Скрябіна був не тільки талановитим артистом, а й люблячим чоловіком та татом. В шлюбі зі Світланою Бабійчук в артиста народилась дочка Барбара. Зараз дівчинка працює косметологом та насолоджується сімейним життям. А от як після смерті Кузьми склалося життя його дружини? Розповідаємо далі.

Кузьма загинув 9 років тому. За цей час його рідні рідко виходили на зв’язок з прихильниками та майже не ділились подробицями своїх життів. Однак днями дружина покійного артиста, Світлана Бабійчук, припідняла завісу свого особистого життя та розповіла, чи змогла зустріти нове кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В новому випуску шоу "ТУР Зірками" Світлана пригадала свій шлюб з Кузьмою. За словами жінки, в них було шалене життя.

Дружина Кузьма Скрябіна, фото
Фото: відкриті джерела
Мені здається, що в мене все життя було божевільне, навіть зараз він не дав мені спокою, пішов і залишив такий свій величезний скарб: пісні, книжки і все решта. Це все було від початку і до кінця дуже шалене життя двох таких вогнів,
— розповіла дружина Кузьми.

А ось на питання, як склалося її особисте життя після загибелі чоловіка, Світлана дала дуже загадкову відповідь. Вона заговорила словами з пісні артиста: "У Андрія є такі слова: “Що буде з нами, знає тільки Бог”, так що дякую, знає тільки Бог".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось тато Кузьми Скрябіна днями вперше висловився про смерть коханої дружини. Він також пригадав зворушливу історію створення пісні "Мам".