А де був принц Вільям? Стало відомо, чому чоловік Міддлтон не з’явився в її відеозізнанні про рак

Знаменитості
650
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Принц Вільям та Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Принц Вільям перебував за кадром під час знімання відео

Раніше ми писали, чому Кейт Міддлтон не поспішала з оголошенням новини про свій недуг. Тепер розповімо, чому у відеоповідомленні принцеси не з’явився її чоловік Вільям.

Суспільство почало турбуватися щодо відсутності принца Вільяма у відеозверненні його дружини Кейт Міддлтон. І це в той час, коли подружжя майже завжди разом. Про це пише oboz.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експерти пояснюють це так:

► Кейт самостійно готувала це звернення та знала, про що саме хоче сказати. Як зазначило королівське джерело виданню The Times, “їй не потрібно було, щоб хтось сидів поруч”: “Вона показала себе як сильна жінка, яка ділиться вродженим сильним посланням нації”. Тож Вільям підтримував дружину на задньому плані.

До речі, про підтримку принца Вільяма свідчать і наступні слова Кейт у її відеозверненні: “Поруч зі мною Вільям - це велике джерело розради та заспокоєння”.

► Королівська кореспондентка Hello! Даніель Стейсі вважає , що таким чином Міддлтон намагалась налагодити зв’язок з людьми, що мають такий самий діагноз. Про це свідчать слова принцеси, якими вона закінчувала свою промову: “Для всіх, хто стикається з цією хворобою, в якій би формі вона не була, будь ласка, не втрачайте віри чи надії. Ви не самотні”.

Зрозуміло, що принцеса Уельська написала самостійно кожне слово у відеозверненні, тому для Кейт було доцільно донести це повідомлення до публіки самостійно. Ті, хто тісно співпрацює з принцесою, часто говорять про її внутрішню силу, і я думаю, що її відеозвернення є чудовим прикладом цього,
- додала Стейсі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як відреагували на недугу Кейт Міддлтон принц Гаррі та Меган Маркл. Виявляється, вони навіть не знали про діагноз принцеси.