Зірка "Жіночого Кварталу" здивувала своїм щомісячним заробітком (ВІДЕО)

Знаменитості
4 183
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Нікітіна
Фото: instagram.com/nikitkinna

Акторка "Жіночого Кварталу" Катерина Нікітіна зізналася, як змінився її заробіток за час війни

Популярна акторка, що є учасницею “Жіночого Кварталу” Катерина Нікітіна розсекретила свої основні джерела доходу. Знаменитість зізналася, який має заробіток у час широкомасштабної війни, і яким він був ще до 2022 року. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю Славі Дьоміну для його YouTube-каналу Катерина Нікітіна зізналася, що як і у більшості знаменитостей, її заробіток нестабільний і постійно змінюється. Адже він напряму залежить від кількості виступів, або ж рекламних інтеграцій у соцмережах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, приблизна сума щомісячної заробітньої плати на місяці у неї виходить не більше, ніж 40 тисяч гривень. При цьому раніше таку ж суму вона заробляла тільки на зйомках “Жіночого Кварталу”.

У нас же не так багато знімань зараз. Раніше — так. Якщо розбити оплату на весь рік, то раніше так (заробляла близько тисячі доларів — прим. ред.), зараз ні. Якщо "Квартал" та реклама, то десь 40 тис. грн. Точно не більше, а може, й менше,
— зізналася акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Жіночого кварталу" поділилася першими кадрами після виписки з пологового . Українці щедро привітали її синочка з народженням.