Колишня дружина Остапчука зізналася, як кинула нареченого з росії, який задаровував її розкішними подарунками

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Христина Горняк
Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк пригадала, як неочікувано отримала пропозицію руки та серця вже через тиждень після переїзду до обранця

Хоча й Христина Горняк досі не може остаточно розійтися зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком, оскільки вони продовжують ділити спільний будинок , за цей час дівчина вже теж встигла поринути у нові стосунки. Та й до шоумена дівчина мала впливового залицяльника, стосунки з яким, хеппі ендом не закінчилися, адже блогерка покинула чоловіка. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю програмі "Балючих тем" Христина Горняк зізналася, що її обранцем був росіянин. Як стало відомо, чоловік був старший за неї на 12 років, а познайомилися вони в Києві на концерті. Тоді, за словами блогерки, в них завʼязалося романтичне спілкування, а разом з тим дівчина вирішила переїхати до залицяльника у росію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, Христина навіть отримала пропозицію руки та серця від російського бізнесмена. Проте до весілля все так і не дійшло.

Я переїжджаю, десь тиждень я там живу. Ми йдемо ввечері у бар, поблизу в них є великий храм. Він каже: "Зупинімося, я покурю". Щось він так нервово починає курити. Я ж людину не дуже знаю, щось це дивно, що зараз буде.. Він просто стає на два коліна перед цим храмом, дістає коробочку з каблучкою і каже: "Виходь за мене". І я шокована. Я кажу: "Добре, але давай весілля наступного літа”,
— пригадала Христина Горняк.

За словами дівчини, у тих стосунках чоловік задаровував її розкішними подарунками і робив усе, аби вона нічого не потребувала. Та навіть після розлучення він повів себе гідно, допомігши вже колишній дівчині. Однак після того вони більше не спілкувалися.

У ньому збігалося таке: від шаленого кохання до якихось морально-деспотичних моментів. Я прийшла і сказала, що хочу розійтися. Це були дуже складні дні, коли я складала речі, але він як справжній чоловік провів мене. Посадив на поїзд, домовився з провідницею, щоб мене не чіпали на кордоні, подзвонив своїм друзям, які тут мене зустріли. Як обіцяв, так і зробив. Він сказав: "Якщо ти йдеш, я більше тебе знати не хочу",
— додала блогерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Горняк вперше розповіла, чим займався її тато. Колишня дружина остапчука зізналася, що він був впливовою людиною та був повʼязаний з політичною партією Медведчука .