Отримав роль завдяки мамі та сам вчився грати на гітарі: цікаві факти про Влада Никитюка (ЕКСКЛЮЗИВ)

Знаменитості
799
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Влад Никитюк, фото
Фото: instagram.com/niki_vlad/

Ділимось неочікуваними фактами про зірку серіалу «Рубан»

Зараз Влада Никитюка можна побачити у двох прем’єрних проєктах каналу ICTV2 — захопливому детективі «Рубан» і екшені «Подвійні ставки». Чи правда, що у свій дебютний фільм Влад потрапив завдяки мамі? Чому актор вважає себе мрійником? І які риси йому подобаються в його дружині Ані Гуляєвій?

Нижче ми зібрали цікаві факти з особистого життя та біографії Влада Никитюка. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вік, знак Зодіаку та інші важливі відомості

Владислав Никитюк народився 28 червня 1992 року в Києві. Вік — 31 рік. Знак Зодіаку — Рак. 

За освітою Никитюк актор. Він закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Про роль у детективі «Рубан»

Після початку повномасштабного вторгнення Никитюк, як і його колеги, тривалий час не мав роботи. Але за деякий час зйомки фільмів і серіалів відновилися: і влітку 2023 Влад Никитюк знявся в детективі телеканалу ICTV2 «Рубан». Він грає колишнього поліцейського Антона Березу, який допомагає в розслідуваннях, що веде його шеф – психолог Гліб Рубан (В‘ячеслав Довженко). Сам Влад зізнався, що його герой чимось нагадує Лікаря Ватсона з відомого фільму про пригоди Шерлока Холмса режисера Гая Річі.

В «Подвійних ставках» знявся разом з коханою

Зараз телеканал ICTV2 показує прем’єру кримінальної драми «Подвійні ставки», де Влад Никитюк зіграв зі своєю коханою, акторкою Анною Гуляєвою. Серіал знімали ще до початку великої війни 2022 року, Влад і Аня тоді тільки зустрічалися.

Особисте життя та кар'єру Влад Никитюк старається не поєднувати. Зізнається, що з коханою працювати разом — непросто. Одна з причин цього — його прагнення робити все бездоганно. Хай там як, але це не заважає їм кохати одне одного і займатися улюбленою справою.

Про особисте життя

Влад і Аня були давно знайомі, але зустрічатися почали 4 роки тому. Нещодавно, у часи повномасштабного вторгнення, вони тихо розписалися. Тож велике весілля – ще попереду! Він розповів про свою кохану дружину і те, що в ній подобається: 

В нас такий період, коли я люблю і приймаю в ній все, і деякі недоліки, якщо можна так сказати. Мене підкупає щирість Ані, її відкритість.

Також актор зізнався, що в їхній молодій родини голова – саме він, і дружина вважає так само. Але він припускає, що в майбутньому все може змінитися і головою може стати Аня.

Про волонтерство

Повномасштабна війна застала Никитюка на Заході нашої країни, де він відпочивав разом з дружиною. Саме тоді актор і почав волонтерити, бо не міг сидіти, склавши руки. Він збирав гуманітарну допомогу і доставляв постраждалим, привозив необхідне для військових тощо. Зараз в нього власний волонтерський проєкт, організований разом з однодумцями з Америки, Канади, Європи «Українська галерея перемоги». З літа 2022 року Никитюк з іншими волонтерами зібрали понад 600 тисяч доларів.

У містичний трилер «Тіні незабутих предків» потрапив завдяки... мамі

Фільмографія актора налічує чимало гучних робіт, серед яких містичний трилер «Тіні незабутих предків». Актор майже випадково потрапив у свій дебютний повнометражний фільм. Мама Влада якось побачила, що триває кастинг розповіла про це сину, який на той момент тільки закінчив виш. Никитюк записав проби, проте не вірив, що його візьмуть у трилер. Але саме його затвердили на роль антигероя — демона Захара. 

Сам вивчився грати на гітарі

Колись йому здавалося, що це важко і майже неможливо – вивчитися грі на гітарі. Але Никитюк це зробив: він самотужки засвоїв інструмент. Тепер він гарно грає і може підібрати будь-яку мелодію, що сподобалась.

Вважає себе мрійником

Актор зізнається, що за своєю природою він мрійник (проте це не заважає йому робити важливі та корисні справи для інших людей). І зізнався, що він дуже хоче побачити океан! Колись це станеться, але певно після того, як здійсниться найголовніша мрія усіх українців і актора про нашу перемогу і мир.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 19 цікавих фактів про Меловіна. Відомий співак робить ботокс, колекціонує скляні кулі та любить готувати.