Королівська сім'я видалила з офіційного сайту інформацію про роман принца Гаррі і Меган Маркл

Знаменитості
518
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меган Маркл та принц Гаррі
Фото: Getty Images

На тлі постійних скандалів журналісти помітили дивні зміни на сайті британської королівської сім'ї

Королівська сім'я видалила з офіційного сайту заяву принца Гаррі, в якій він у 2016 році вперше офіційно підтвердив стосунки з Меган Маркл. Зараз цю пару називають “головними невдахами”, проте тоді ця публікація стала доволі резонансною, оскільки в ній молодший син нинішнього короля Великої Британії публічно заступився за свою кохану.

Про це повідомляє видання People, зазначивши, що такі зміни на офіційному королівському сайті відбулися у період з 3 до 10 грудня 2023 року. Заява, яка на той час стала важливою віхою в історії стосунків Гаррі та Меган, більше не доступна для публічного перегляду. Видалення цієї інформації викликало хвилю обговорень серед прихильників королівської сім'ї та шанувальників пари.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нагадаємо, що стосунки принца Гаррі та Меган Маркл почалися у 2016 році, а у 2018 році вони одружилися. Зараз подружжя проживає у США після зречення від королівських обов'язків у 2020 році.

Його подруга, Меган Маркл, зазнала хвилі образ і переслідувань. Деякі з цих подій були дуже публічними — наклеп на першій шпальті національної газети; расовий підтекст, а також відвертий сексизм і расизм у соціальних мережах. Принц Гаррі стурбований безпекою пані Маркл і глибоко розчарований тим, що не зміг захистити її. Неправильно, що через кілька місяців стосунків із ним пані Маркл має зазнавати такого цькування,
— йшлося тоді в офіційній заяві, яку опублікував прессекретар принца Гаррі.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, ще нещодавно в Мережі активно обговорювалося те, що принца Гаррі та Меган Маркл можуть вигнати із США. Це може статися, якщо Дональд Трамп знову стане президентом.