Головні героїні нового сезону "Вагітна у 16" влаштували публічний "срач": Люда знову в центрі уваги

ТВ-шоу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: скріншот з відео

Ніка з першого випуску обурилася поведінці Люди, яка народила дитину від вчителя інформатики

Поки майбутня доля проєкту “Вагітна у 16” досі не вирішена , учасниці, випуски з якими вже вийшли, вирішили не втрачати увагу глядачів. Тому дівчата, що раніше товаришували, неочікувано влаштували публічну перепалку — чи то заради переглядів, чи то дійсно щось не поділили.

Цікаво, що сутичка відбулася між Нікою — учасницею першого випуску, а також Людою — найскандальнішою героїнею другого випуску, яка народила дитину від вчителя інформатики . При чому раніше дівчата добре спілкувалися між собою. Однак, за словами Ніки, після деяких прямих ефірів Люди в соцмережах, своє ставлення до дівчини вона кардинально змінила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема Ніку обурило, що під час одного з прямих ефірів Люда намагалася пожартувати, проте навпаки тільки викликала бурю хейту, оскільки образила військових, що захищають нашу країну на фронті. Нагадаємо, тоді дівчина заявила, що не варто донатити на ЗСУ, а ці кошти краще скинути їй самій.

Я дивлюсь прямі ефіри Люди і реально просто в шоці. Вона взагалі не вміє спілкуватися з людьми. Ці її "типу", "прикинь". Вона повинна бути вдячною, що люди на неї дивляться, і нормально відповідати. А ще той випадок, коли вона просила кошти в прямому ефірі та казала: “Скидайте мені гроші, не потрібно на ЗСУ”.
Я, коли це почула, в мене одразу змінилася думка про цю Люду. Я думала, що вона нормальна, але коли вона випрошувала гроші в прямому ефірі, це вже надто. Я здивована, що до неї СБУ не приїхала. Це низько. Я в шоці,
— зазначила Ніка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Люда з "Вагітна у 16" зізналася, чи справді вдруге завагітніла наприкінці зйомок шоу. Дівчина заявила, що більшість всього, що бачуть глядачі — лише постанова.