"Я не хочу взагалі дітей": Люда з "Вагітна у 16" зізналася, чи справді вдруге завагітніла наприкінці зйомок шоу (ВІДЕО)

Новини ТВ-шоу
16 978
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Люда з проєкту "Вагітна у 16"
Фото: скріншот з відео

Зірка скандального випуску зізналася, що насправді отримувала гроші за участь у відомому телепроєкті

Скандальний випуск проекту “Вагітна у 16”, після якого було звільнено вчителя , що заманив неповнолітню, досі продовжують обговорювати у Мережі. Тому головна героїня Люда Нечипоренка вирішила розкрити нові секрети популярного телешоу. Чи справді все було постановою, чи дійсно після народження первістка вона знову завагітніла. Усі деталі розповідаємо на Хочу!

У розмові з блогером Данилом Сараєвим Люда зізналася, що після оприлюднення випуску її батьківщина зіштовхнулася із чималим хейтом. Дівчина зауважила, що насправді на момент народження сина їй було 18 років, а не 15, як це показали на шоу. Та й загалом вона підкреслила, що багато моментів, які бачили глядачі — насправді постанова, за яку учасники отримували гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не правдивим виявилося й те, що після народження сина Люда раптом завагітніла. Адже тоді, у фіналі випуску, дівчина несподівано заявила, що знову чекає на поповнення. Варто зазначити, що на тлі цього уважні користувачі Мережі припустили, що дівчина могла зробити аборт, адже в її соцмережах немає жодної інформації про народження іншого дитини. Однак у розмові з блогером вона зауважила, що насправді не була вагітна та й не планує цього у найближчі роки.

Ні, я не хочу взагалі дітей. Я думаю, може я там у 30 років...

— наголосила Люда.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно відома телеведуча оголосила про свою вагітність . 37-річна Іванна Онуфрійчук чекає народження первістка.