Дружина Тімура Мірошниченка незабаром всиновить другу дитину: "Знову офіційно кандидатка"

Новини шоубізнесу
1 281
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тимур та Інна Мірошниченки
Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Зіркова пара вже пройшла деякі етапи складної процедури усиновлення і рішуче налаштована подарувати ще одній дитині сімʼю

Схоже, не тільки Діма Монатік у скорому майбутньому знову стане татом , адже зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченки стали ще на крок ближче до другого усиновлення дитини. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Звісткою, про те що процес усиновлення дитини перейшов на новий етап, Інна особисто поділилася на своїй сторінці в Instagram. Відомо, що цього разу дружина Тімура Мірошниченка вирішує сама усі бюрократичні питання, тобто офіційно вона буде мамою-одиначкою. А все тому, що так подружжя зможе спростити процес усиновлення ще одного малюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у сторіс Інна Мірошниченко показала документи, які отримала у київській Службі у справах дітей та сім'ї. А це значить, що дружина шоумена тепер є кандидаткою в усиновлювачі. А далі — вона буде займатися пошуком дитини, яку згодом всиновить.

Одна маленька вічність, і я знову офіційно кандидатка в усиновлювачі,
— радісно повідомила Інна Мірошниченко.
Інна Мірошниченко
Фото: instagram.com/_inna_mi_
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Тімур Мірошниченко розсекретив, як отримав "бронь" , аби не йти на фронт. Варто зазначити, що сам він є військовозобовʼязаним та має звання молодшого лейтенанта.