"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 2 випуск від 17.02.2024

Мастер Шеф
1 932
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

А ви вже знаєте, що улюблене кулінарне шоу повернулося на наші екрани ? Читайте в нашому матеріалі, де та коли дивитися 2 випуск 13 сезону "МастерШеф".

Перший етап відбіркового процесу вже пройдено, але перед кулінарами ще стоїть низка випробувань. Зараз вони змагатимуться за право пройти у двадцятку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми зібрались тут, аби раз і назавжди змінити ваше життя. Ми відчули та зрозуміли, що “МастерШеф” став відданою мрією, яку не можна відкладати на потім. Мрії треба здійснювати сьогодні, тут і зараз, адже завтра може бути пізно,

— такими словами судді привітають учасників.

Цей сезон дійсно буде особливим. Сезон людей, які не бояться мріяти в цей непростий час, не бояться числа 13, не бояться ризикувати. Сезон на максимумі: максимум сил, смаку, кулінарних ідей. І саме тому для першого конкурсу судді обрали продукт максимального смаку. Він потребує максимальної кількості сил, щоб стати ресторанним. Ба більше, його обожнюють всі українці. Це сало!

Зробити наше народне, в чомусь важке та навіть брутальне сало, елементом високої кулінарії — це найвищий пілотаж. Аби потрапити до ТОП-20 вже сьогодні, ви отримаєте три шанси, а саме три раунди приготування сала. Ми будемо оцінювати не тільки сам смак, а й процес. Ми будемо пильно слідкувати за вашим рухом,

— повідомлять судді.

Невже на етапі відбору відбудеться перша битва чорних? Хто з учасників залишить проєкт за власним бажанням? А хто офіційно стане учасником 13 сезону шоу? Дізнаємось вже зовсім скоро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться 2 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-13" 17 лютого о 19:00   на сайті  "СТБ". А також не пропустіть прем'єру нового шоу  "Хто знає?".