"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 8 випуск від 30.03.2024

Мастер Шеф
4 225
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

8 випуск МастерШеф-13, фото
Фото: пресслужба СТБ

Де дивитися 8 випуск 13 сезону "МастерШеф"? Розповідаємо далі!

Вже цієї суботи, 30 березня, на телеканалі СТБ вийде 8 випуск проєкту "МастерШеф-13". Цей епізод буде присвячений українським традиціям та священній для кожного українця страві — борщу.

Новий тиждень на шоу розпочнеться з того, що судді дадуть учасникам повну свободу дій. Це буде зроблено не просто так, адже для приготування борщу потрібна спеціальна атмосфера. Та й сам борщ вони будуть готувати не за строгими класичними рецептами, а й свою власну авторську інтерпретацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вшануймо і страву, про яку українці починають забувати. Українська народна традиція, за яку нам болить. Традиція, яка з роками забувається. Вона така чуттєва, адже знайома кожному українцю. І мова про… застільний спів,
— такими словами заохотять судді учасників.

Але якщо ви думали, що це все — то ні. На шоу завітає фольклорний співочий колектив "Боговиця", який озвучить рецепт. Та чи зрозуміють їхню озвучку учасники? Дізнаємось зовсім скоро.

8 випуску 13 сезону МастерШеф, фото
Фото: пресслужба СТБ

Не пропустіть вже цієї суботи, 30 березня, о 19:00 восьмий епізод кулінарного шоу "МастерШеф-13" на СТБ. Це буде вражаюче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, днями суддя "МастерШефа" Мартиновська нарешті зізналася , що її серце не вільне. Кулінарка розповіла, як звуть її нового обранця.